karakoosh kullanıcısının son içeriği

1. karakoosh

Satilik 98 Mod. 300 Tdi Defender

Merhaba aracın fiyatı 52.000 tl
  2. karakoosh

merhaba , araç duruyor.
  3. karakoosh

bu arada araç orjinal 300 tdi , dijital kilometre sayacı , 200 kn lik..
  4. karakoosh

Merhabalar, 98 model 300 tdi defender aracım satılıktır. 98 model 356.000 km de , motoru ne zaman yapıldı bilmiyorum ancak sesinde çalışmasında gidişinde herhangi bir sıkıntı yok. araç aldığımda tavanı hafif ezik sol kapı kaput sol çamurluk ezilmişti. tavan hariç geri kalanını çıkma parça ile...
  5. karakoosh

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel Teşekkürler kenan bey . Evet tüm snorkeller sahibinden de var.
  6. karakoosh

Yurt Dışından Yedek Parça

Ynt: Yurt Dışından Yedek Parça dostum mesaj 3 yıllık , şu an türkiyedeyim işlerimin yoğunluğundan ilgilenemiyorum. ankaradaki çıkmacılarda bulursun.
  7. karakoosh

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel Sağ
  8. karakoosh

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel merhabalar galloper için maalesef orjinal yok , hangisi uydurulabilir inanın hiçbir fikrim yok. zj için 1 adet var ama fiyatı 350 tl eğer arzu eden olursa 0 532 327 32 45 ten bana acele ulaşsın dediğim gibi arkası yok ,son 1. diğer merak ettikleriniz için...
  9. karakoosh

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel fiyat gezenbilire özel ve güzel 200 tl
  10. karakoosh

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel doğru söylemiş abimiz liste yapayım ; 1-lada niva snorkel 15 adet 2-defender sağ snorkel 24 adet 3-isuzu dmax 5 adet 4-nissan navara 12 adet 5-toyota 75 series 22 adet 6-toyota vx80 15 adet 7-toyota hilux 5 adet 8-pajero nh serisi 4 adet 9-pajero l047 serisi 7...
  11. karakoosh

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel merhaba arkadaşlar snorkellerden bir kısmı duruyor ancak vakit sıkıntısından dolayı her zaman sitede olamıyorum. lütfen bana 0 532 3273245 nolu telefondan ulaşınız. mevcut ürünleri sahibindende de satıyorum , oradan yada direk cepten ulaşın. ilginize teşekkür...
  12. karakoosh

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel elimde yok doğrudur , ne yapılabilir kısmını çok iyi bilmiyorum eğer birşeyler öğrenirsem yazarım.iyi günler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri