Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oldukça güzel bir güzergah olmuş. Doya doya gezmenizi dilerim.
Bir kaç küçük not eklemek gerekirse;
1) Güzargahınızda var gibi görüyorum ama yine de belirtmek isterim: Paris'den sonra Orleans - Tours - Nantes güzergahı boyunca uzanan Loire Vadisi'ni mutlaka geziniz. O güzergahtaki en çok...
Ynt: Türkçe Basılmış Karavan El Kitabı Var Mı?
Çok değerli bir katkıda bulunmuşsunuz. Ellerinize emeğinize sağlık.
Dün idefix'den siparişini verdim, yarın elimde olacak.
Ynt: Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik
Başta yakınlarının ve Gezenbilir topluluğunun başı sağolsun. Allah cennetine kabul etsin...
Ynt: Bursa Nilüfer 1.kamp Karavan Festivali; 17-19 Mayıs 2014
Güzel dilekler için teşekkürler Ahmet Bey. İnşallah bir gün sahip olacağız:)
İlhan Bey samimi konukseverliğinizi çok iyi biliyoruz. Bursa'da görüşmek dileğiyle...
Ynt: Yedigöller'e Gidecek Olan?
Verdiğiniz kapsamlı bilgil için teşekkürler. Bir kaç foto ile daha da üzel olabilirdi :)
Yedigöllerin sonbaharda bir başka güzel olduğu söylenyor. Hiç deneyen oldu mu acaba?
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Cıtroen Jumper - Paşa
Çok güzel bir camperdi alana da satana da hayırlı olsun, Turan bey inşallah gönlünüze göre bir karavana kavuşursunuz.
Ynt: Kim Nerede?
Doğa harikası Uzungöl ancak bu kadar mahvedilebilir. Her yer beton. Ayder'in de betonlaştığını duyduğuma üzüldüm. Uzungöl'e bir giden bir daha gitmiyor. Betonlaşmanın 10-15 yıl sonra getirdiği bilinen son. Güneyde ve Ege'de çok örnekleri var. Belediyecilik "beton lobisi"ne...