katmir kullanıcısının son içeriği

1. K

Kıyıköy (Gezdik-Gördük-Yedik-Geldik!)

Ynt: Kıyıköy (Gezdik-Gördük-Yedik-Geldik!) Resimler harika,yılan sizden kurtulamamış :)gidilecek yerlere eklenmiştir.
  2. K

Gebze Doğa Sporları Kulübü (GEDOSK) Ağrı Dağı Tırmanışı(16-23 Temmuz 2011)

Ynt: Gebze Doğa Sporları Kulübü (GEDOSK) Ağrı Dağı Tırmanışı(16-23 Temmuz 2011) Başka görüntülerde vardır umarım... takip
  3. K

İran

Ynt: İran Takip...konuyu incelemekteyim...
  4. K

Hangisi Daha Çok Yakışıyor ?

Ynt: Hangisi Daha Çok Yakışıyor ? Son hali ikisinin ortası olmuş bence bu daha iyi olmuş. :)
  5. K

Koşar Adım Karadeniz Turu

Ynt: Koşar Adım Karadeniz Turu Görüntüler çok güzel, ayağınıza sağlık.
  6. K

Artvin-İran Tek Başına Çadır Otostop

Ynt: Artvin-İran Tek Başına Çadır Otostop Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.Saygılar
  7. K

Bısıklet Kaskı

Ynt: Bısıklet Kaskı Bülent bey konu eski ama ilgi çekici,sizi tebrik ederim.
  8. K

Eşekle Dünya Turu

Ynt: Eşekle Dünya Turu Hayvanın sevimliliği amcanın sakalı benim dikkatimi çekti. ;D
  9. K

Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş.

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. takip...
  10. K

B.Ağrı Dağı Tırmanışım ( 22 - 25 Temmuz 2011)

Ynt: B.Ağrı Dağı Tırmanışım ( 22 - 25 Temmuz 2011) Tebrikler Olgun bey.
  11. K

Kocaeli Sapanca Sırtları Pikniği (31 Temmuz 2011)

Ynt: Kocaeli Sapanca Sırtları Pikniği (31 Temmuz 2011) Evet resimlere tekrar baktım.Doğa sanki güneşten bunalmış gibi ;D
  12. K

Ynt: Kocaeli Sapanca Sırtları Pikniği (31 Temmuz 2011) Ya beni mazur görün küçük fotolar keyif vermedi :(
  13. K

Ynt: Kocaeli Sapanca Sırtları Pikniği (31 Temmuz 2011) Arkadaşlar tebrikler hızlı dönüş yapmışsınız.Şelaleyi göremedim resim yokmu acaba.
  14. K

İstanbul'a Yakın Çadır Kampı Planlıyorum, Öneriler?

Ynt: İstanbul'a Yakın Çadır Kampı Planlıyorum, Öneriler? Umarım sorunsuz dönersiniz.İyi eğlenceler.
  15. K

İstanbul'a Yakın Çadır Kampı Planlıyorum, Öneriler?

Ynt: İstanbul'a Yakın Çadır Kampı Planlıyorum, Öneriler? Resim tuzu biberi oldu bence siz kesinlikle oraya gidin :o ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri