kaunos kullanıcısının son içeriği

1. K

Suzuki Sj Kararsızlık..lütfen Yardım..

Merhaba hocam, Tesekkur ederim fikirleriniz icin. Sanırım cok temiz bir samurai denk getiremezsem nivaya dönüş yapabilirim. Bunlar dısında pek alternatif kalmiyor zaten bu bütcelere bu klasmanda..ya samurai ya niva..hayırlısı artık.
  2. K

Hocam tekrar merhaba, Eş zamanlı olarak lada nivalara da baktım bugune kadar. Zaten tipini begenmiyorum (birkac tane guzel yapılmış olanlar var tabiki) görünüşünü bir kenara koyarsak, araştırmalarimda aşırı yakıt tüketimi, hararet sorunu ve benzer birkac adet problem yuzunden elemistim nivayı...
  3. K

Hocam merhaba, Öncelikle yanıtınız icin tesekkur ederim. En azindan birisi cevap yazdı:) Halen bir suzuki sj alamadım maalesef. Bunun birkac nedeni var. Arayıslarım hep surdu ancak tam istedigim gibi bir arac bulamadim. Zaten 96 sonrasi- 2000 oncesi baktigim icin secenek cok cıkmıyordu. Buldugum...
  4. K

Hocalarım merhaba, Foruma yeni katildim, Antalyada yasiyorum. Uzun suredir forumu takip ediyorum. Bugüne kadar cok faydalı bilgiler edindim. Simdi ise sizlerden bir konuda yardım istiyorum. (Benzer konular var farkindayim ama net soru ve net bir cevap icin bu konuyu actim affiniza siginarak)...
  5. K

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Tüm gezenbilir ailesine, hocalarıma ve üstadlara selamlar. 38 yasındayım Antalyada yasıyorum. Yaklasık 1 yildir forumu okuyorum. Bugune kadar cok faydali oldu ve bircok sey ogrendim. Simdi uye oldum cunku artik ciddi ciddi bir arazi araci alarak dogada daha fazla vakit gecirmek istiyorum...
  6. K

Samurai, 96 Mod. Bu Özellikler Bu Fiyata Alınır Mı?

Hocam merhaba, daha çok asfaltta kullanılacaksa yaylı olan 96-98 arası modeller mi tercih edilmelidir? saygılar
  7. K

Samurai, 96 Mod. Bu Özellikler Bu Fiyata Alınır Mı?

Hocam merhaba, daha çok asfaltta kullanılacaksa yaylı olan 96-98 arası modeller mi tercih edilmelidir? saygılar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,924
Kayıtlı Üye Sayımız
166,949
Kaydolan Son Üyemiz
gezginmelisa

Çevrimiçi üyeler

Geri