Kayaaydın kullanıcısının son içeriği

1. Kayaaydın

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Bu arada bende 32 yaşındayım.12 yaşımdan beri motorsiklet kullanıyordum fakat 8 yıl ara verdim.daha önce racing ve scooter aynı zamanlarda kullanıyordum.2006 yılında bıraktım fakat trafik beni artık çileden çıkarıyor ve tekrar motorsiklete binmeye...
  2. Kayaaydın

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu İstanbulda Motorsikletsiz hayat düşünemiyorum.araba ile 10 dk.lık yok 1 saati buluyor neredeyse.motorsiklet can'dır :)
  3. Kayaaydın

Satilik 2012 Diff Kilitli Vw Amarok

Ynt: Satilik 2012 Diff Kilitli Vw Amarok Bi sakıncası yoksa ne kadara sattığınızı yazabilirmisiniz?
  4. Kayaaydın

hella dyna view sis farı

Ynt: Hella Dyna View Sis Farı Bir zamanlar yok parasına verdiğimiz sis lambaları gerçekten şu an inanılmaz paralara satılıyor :) Şu an daha farklı ürünler elimizde mevcut.ilgilenen arkadaşlar için 0212 629 44 11.herkese kolay gelsin...
  5. Kayaaydın

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok truckshop'tan sonra birde www.tamsan4x4.com a da bir göz atın belki işinize yarayan bişeyler olabilir ;)
  6. Kayaaydın

SATILIK 2007 SUZUKİ JİMNY

Ynt: SATILIK 2007 SUZUKİ JİMNY 22000 tl
  7. Kayaaydın

SATILIK 2007 SUZUKİ JİMNY

LÜTFEN MESAJ YOLU İLE İLETİŞİME GEÇİNİZ... SAHİBİNDEN WARM 9000 VİNÇ YÜKSELTME KİTİ (BECCE) HELLA KISA VE UZUN HÜZMELİ SİS FARLARI ÇEKİ DEMİRİ İÇ ROLL CAGE ŞANZIMAN MUHAFAZA ÖN ALT MUHAFAZA DİREKSİYON AMORTİSÖRÜ JANTLARDA 5 mm SPACER SAFARİ SNORKEL TAVAN SEPETİ (KAPALI YÜK TAŞIYICI...
  8. Kayaaydın

hella dyna view sis farı

Ynt: hella dyna view sis farı elinizle tutup sağa sola çevirirseniz anlayabilirsiniz demek istediğimi
  9. Kayaaydın

hella dyna view sis farı

Ynt: hella dyna view sis farı Teşekkürler.gerçekten arabanın orjinal farlarından daha iyi.arazidede asfalttada çok iyi.istenilen açı ile dönebilmesi cezbetti beni.
  10. Kayaaydın

Hilux fiber kabin

Ynt: Hilux fiber kabin yenisini bulmanız imkansız gibi ama örneğin sıfır amarok için proje ve montaj hariç fiyatı 1900 tl civarında.
  11. Kayaaydın

hella dyna view sis farı

Ynt: hella dyna view sis farı Bende taktım
  12. Kayaaydın

Jimny (Otomatik) Rampalarda Hızlanma Sorunu

Ynt: Jimny (Otomatik) Rampalarda Hızlanma Sorunu Bence iyi bile gidiyor :)
  13. Kayaaydın

jimny yakit yardim

Ynt: jimny yakit yardim ben benzinle 70 tl ye 115 km gittim en son...
  14. Kayaaydın

1996 Grand Cherokee 5.2 için Yan Basamak!!!

Ynt: 1996 Grand Cherokee 5.2 için Yan Basamak!!! öncelikle merhaba. arkadaşım ben o"Bu adamlar " jeep " ' in daha marka olduğunu, cherokee ile grand cherokee farkını bile bilmiyorlar" dediğin firmanın sahibiyim.biz sadece offroad araçlarına yada bir kaç model araç için hizmet vermiyoruz.ürün...
  15. Kayaaydın

Satılık suzuki jimny portbagaj

Ynt: Satılık suzuki jimny portbagaj .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,919
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan