kayalar oto kullanıcısının son içeriği

1. K

THE KING

Ynt: THE KING Namını arazide almış ender Arazi araçlarındandır Aslan oğlum :)
  2. K

THE KING

RANGE ROVER P38'in varsa gerisini düşünme ;)
  3. K

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 15. Bölüm Duyurusu (4X4 Karavanlar)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 15. Bölüm Duyurusu (4X4 Karavanlar) Merhaba Facebook Yol Açık Sayfasında Arif Hukum Bey Bu Bilgiyi paylaşmış.. Son anda yayın saatleri değişmiş. 02 Aralık Pazar 13.30 ve 23.30 da yayınlanacak.
  4. K

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 15. Bölüm Duyurusu (4X4 Karavanlar)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 15. Bölüm Duyurusu (4X4 Karavanlar) Programı Bekliyordum ancak 00:30'da Yansıma diye bir program başladı..
  5. K

Defender 110 Arka Diferansiyel kilidi

Ynt: Defender 110 Arka Diferansiyel kilidi Aynen dediginiz gibi :)
  6. K

Ynt: Defender 110 Arka Diferansiyel kilidi O donemi biliyorum o donemdede bizim tavrimiz ayniydi ama size bahsettigim herkes offroad araci suremiyor sozum o zamandaki bazi suruculer icindi ashcroft akslar buyuk lastikler kullanip bilincsiz arac kullanimlariyla bir col kilidi kirdilar...
  7. K

Ynt: Defender 110 Arka Diferansiyel kilidi İsin ozu sizinde benimde bildigim tek bir gercek var ulkemizde uygulanan bu uygulama dogrultusunda musterilerimizi zorda birakmamk icin elimizden geldigince kolaylik saglamaya calisiyoruz Herkesin offroad yapamadigi sozum sizin kilit nasil kirilir...
  8. K

Ynt: Defender 110 Arka Diferansiyel kilidi Yavuz bey bakin benim yazdiklarimda sizin dediklerinizle ayni paralelde ben diyorum ki urunun her hangi bir garantisi yok ancak ve ancak huseyin abi bu urun imalatindan hatali veya takilirken bi hata yaptik gibi bir soylemde urunun arkasidayiz ve...
  9. K

Ynt: Defender 110 Arka Diferansiyel kilidi Ben gereken cevabı verdim diye düşünüyorum... bence yeterlidir... bundan sonra herhangi bir sorununuz veya sorunuz var ise 0216 471 13 95 numaralı telefondan necati bey ile görüşebilirsiniz..
  10. K

Ynt: Defender 110 Arka Diferansiyel kilidi bence ilk önce kelimeleri düzgün seçip konuşun sonra garanti olayı kolay ''Yan çizmek'' demek ne demek ne hakla böle bir söylem içine giebiliyorsunuz... Ayrıca kilit nasıl kırılabilir sorusunu hüseyin ustaya sorarsanız o anlatır size ( Unutmayın ki...
  11. K

Ynt: Defender 110 Arka Diferansiyel kilidi Dediğim gibi karşı taraf bize her hangi bir garanti süresi taahhüt etmiyor, biz onlardan garanti istediğimizde ürünün iadesini ve test süreçleri işliyor bu işlemle uğraşmaktansa hüseyin ustanın karar vermesine daha çok inanıyoruz kullanıcı hatası mı...
  12. K

Ynt: Defender 110 Arka Diferansiyel kilidi Ürünü Oto Mekanik Hüseyin Usta'da taktırırsanız (bu işi en iyi bilenlerden olduğu için bu isteğimiz) ve kullanıcı hatası olmadığı sürece ürün bizim garantimizdedir. diğer türlü bizim firmadan aldığımız herhangi bir garanti yoktur şu kadar süre vb...
  13. K

Ynt: Defender 110 Arka Diferansiyel kilidi Sorulmuş soruya göre cevap verdim.. istediğiniz her konuda bilgi alabilirsiniz bizden... İthalatını yaptığımız ürünlerin kullanıcı veya takan usta hatası olmadığı sürece hep arkasındayız... Üründe sorun var ise ilk önce Oto Mekanik Hüseyin abiye...
  14. K

Ynt: Defender 110 Arka Diferansiyel kilidi Merhaba, İstemis olduğunuz ürünün parça kodları ve fiyatları bu şekildedir DA 5710 - DİFRANSİYEL KİLİDİ ÖN DEFENDER.DISCO.(24 DİŞ)(TRUETRAC) - 1550 TL + KDV DA 5704 veya BA 208 DİFRANSİYEL KİLİDİ ARKA DEFENDER.(HAÇLI TİP)(SÜREKLİ) - 1650 TL + KDV...
  15. K

Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi...

Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi... Ben Necati Amcama dileklerinizi ileteceğim :) Teşekkür ederiz her zaman bekleriz :) Yasin Kaya

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.