KAZAKJR kullanıcısının son içeriği

1. KAZAKJR

Grand Cherokee Kapı Menteşe Pimleri Ve Kapı Fitilleri

Ynt: Grand Cherokee Kapı Menteşe Pimleri Ve Kapı Fitilleri Eğerki servisinde temin edemiyorsan ,sadece fitil satan yerlerin birinden en ugun olanını seçmekten başka yolu yok gibi.Ben Kartal sanayi de bir yerden uydurmuştum.
  2. KAZAKJR

97 zj grand cherokee günlüğüm

Ynt: 97 zj grand cherokee günlüğüm Güle güle sağlıklı ve keyifli günlerde kullanınız.Fotoğraftan anladığım kadarı ile Arka cam sileceğinin son duruş konumu yanlış.Normalde kolun tamamen aşağıya inip plastık stoperin içine girerek durması gerekiyor.Bu duruş şekli ile camı açamazsınız.Sanırım...
  3. KAZAKJR

Teknoloji Harikası!

Ynt: Teknoloji Harikası! Eğerki yakınlarınızda servis varsa bilgisayara bağlatıp arızayı görebilirsiniz. servis dışında münferit ustalara aracınızı kurcalatmamanızı öneririm.
  4. KAZAKJR

Teknoloji Harikası!

Ynt: Teknoloji Harikası! Bencede transmitter den değil sorununuz..Rölanti ayar sensörünüz bozuluyor gibi geldi bana.Aynı sorunu kısa bir süre önce yaşamıştım.Önce LPg de ayarsızlık, daha sonra kendi kendine benzine geçiş,ve nihayet benzinde de dalgalanma sorunu...
  5. KAZAKJR

97 zj grand cherokee günlüğüm

Ynt: 97 zj grand cherokee günlüğüm Yağ basıncının düşmesi sıkıntılı durum yaratabilir.Bir an önce servise göstermekte fayda var.Umarım müşür arızasıdır.Aksi takdirde motora müdehale gerekebilir.Ama ihmal edilmemesi gereken bir konu.
  6. KAZAKJR

LPG GÖSTERGE SORUNU

Ynt: LPG GÖSTERGE SORUNU Salih,silikonlu sprey sıkmayı denedinmi? :D :D :D
  7. KAZAKJR

97 zj aldığım gün yolda kaldım ,yakıt almıyor

Ynt: 97 zj aldığım gün yolda kaldım ,yakıt almıyor http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=71980.msg889903#msg889903 bu linki incelerseniz size fikir verecektir.
  8. KAZAKJR

97 zj aldığım gün yolda kaldım ,yakıt almıyor

Ynt: 97 zj aldığım gün yolda kaldım ,yakıt almıyor Selamlar,işibilenler daha iyi yorumlayacaklardır ama,bahsettiğiniz sarsıntı olayı gaz ayarı ile ilgili değil gibi geliyor bana.Bahsettiğiniz olay bu sitede sıklıkla bahsedilen direksiyon amortisörü arızasına benziyor.Aracın hakimiyetini...
  9. KAZAKJR

İstanbul-Olimpos Arası Sahil Yolu Önerileri?

Ynt: İstanbul-Olimpos Arası Sahil Yolu Önerileri? Eğerki Tire ye gidilecekse ,adını unuttuğum ama yerini hatırladığım mekanda "Tire köftesi"yenmeli.Tire den çikişta tepe üstünde bir yer...Tabii Salı günü oralarda olunucuksa meşhur Tire pazarı de gezilebilir ve karadut reçeli alınabilir.
  10. KAZAKJR

İstanbul-Olimpos Arası Sahil Yolu Önerileri?

Ynt: İstanbul-Olimpos Arası Sahil Yolu Önerileri? İyi tatiller,keyifli geziler dilerim.Önerilerim çok klasik olabilir ama mutlaka görülmesi gereken yerler var içlerinde.Programınız ve süreniz nedir bilinmez ama,bahsedeceğim yerler doğa anlamında keyif almak için garantili olup, arkeolojik ve...
  11. KAZAKJR

Grand Cherokee 5.2 94 model O/D off düğmesi?

Ynt: Grand Cherokee 5.2 94 model O/D off düğmesi? Evet,roketleme gibi bir şey.O/D düğmesine basınca (min.60 km/saat hızın üzerinde olmak şartıyla) araç bir kademe vites küçültüyor.Böylece daha seri yol alıyor.Bu özellik ,romörk/karavan çekerkende kullanılıyor.Özellikle rampa çıkışlarında. Ama...
  12. KAZAKJR

rolantisi bozulan araçta check engine yanarmı

Ynt: rolantisi bozulan araçta check engine yanarmı Yıldırım bey tesadüfe bakınki ,siz bu konuyu işlerken benim aracımda aynı arızayı verdi.Motor ısındıktan sonra rölanti devri 0 ile 2 arasında değişiyordu.Chek engine ışığı 2 gün yanmadı ama 3.gün yanmaya başladı. Servise gittim ve "throtle...
  13. KAZAKJR

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel o nasıl söz öyle Salih.Biraz takılıp nükte edeyim dedim ama beni mahcup ettin :'(
  14. KAZAKJR

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel Vay,vay,vay! Ben ne kaçırmışım böyle yahu? ???Değerli dostlardan arayıpta haber veren , uyaranda olmadı hiç. 8)
  15. KAZAKJR

Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı..

Ynt: Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı.. Nazar değmesin,Süper değerler,Nasil başardınız? ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,926
Kayıtlı Üye Sayımız
166,949
Kaydolan Son Üyemiz
gezginmelisa

Çevrimiçi üyeler

Geri