Kekum3 kullanıcısının son içeriği

1. K

Xt660r Çanta Taşıyıcı Arıyorum 2. El

Herkese selamlar. Yeni satın almış olduğum XT660R motosikletime arka çanta taşıyıcı arıyorum. Elinde yan çanta demiri olan varsa onu da değerlendirebilirim. Ama önceliğim arka çanta taşıyıcı. Satmak isteyenler özel mesaj ile yada konunun altından bana ulaşabilir.
  2. K

Kafa Lambasındaki Kırmızı Işık

Arkadaşlar kafa lambası alacağım fakat bu kafa lambalarındaki kırmızı ışık ne işe yaramaktadır ? Arkadaşımın verdiği bilgiye göre kırmızı ışıkta akrep yansıma yaparmış falan bişeyler söyledi ama başka ne gibi işlevleri var öğrenmek istiyorum. teşekkürler.
  3. K

Kampta Balık İçin Öneri Bekliyorum.

Ynt: Kampta Balık İçin Öneri Bekliyorum. Ne balığı çıktığını yada ne tip oltalar kullanıldığını ya da güzel bir yer önerisi olabilir :D Beklemedeyim :D
  4. K

Yeni Gezginlere Tavsiyeleriniz

Ynt: Yeni Gezginlere Tavsiyeleriniz Foruma hoşgeldiniz. Aradığınız cevapların çoğu forumda var. Gideceğiniz yere karar vermelisiniz bence önce. İlk kamp için kamp alanları dışında ve yalnız olmanızı pek tavsiye etmiyorum. Arkadaşın dediği gibi tecrübeli bir gruba dahil olmalısınız yada...
  5. K

Kampta Balık İçin Öneri Bekliyorum.

Herkese merhaba. Kamp alanlarında balık tutanları görmüşsünüzdür. Forumda da bazı arkadaşların kampta balık tuttuğunu okudum. Bu sezon katrancı koyuna gideceğim. Orada hangi balıklar çıkmakta? Yanıma ne tür olta ve olta takımı almalıyım? Şimdiden teşekkürler. Fethiye çevresinde yaz mevsiminde...
  6. K

Kamp İçin Pil Sarjı

Ynt: Kamp İçin Pil Sarjı ouw. Ben hiç öyle düşünmemiştim. sizin bahsettiğiniz ürün gibi olduğunu düşünmüştüm. Eğer bahsettiğiniz ürünü bulabilirseniz çok iyi olur.
  7. K

Kamp İçin Pil Sarjı

Ynt: Kamp İçin Pil Sarjı Evet bilgilendirme için teşekkürler. Ben tam anlatamadım galiba. Ben dahili bataryası olan bataryayla (solar olmayan 80000 lik ile) pilleri şarj etmek istiyorum. Yani kafa fenerimin pili bittiği zaman yeşil cihaza koyucam pilleri. bataryayı takıcam piller şarj olacak...
  8. K

Kamp İçin Pil Sarjı

Ynt: Kamp İçin Pil Sarjı Cevabınız için teşekkür ederim. Bu batarya pil şarj aletini çalıştırır ve pillerin şarj olur diyorsunuz doğru anladıysam. Panelli model olarak bir tane buldum hatta ikisi arasında kararsız kaldım. Konuda verdiğim linkteki batarya 80000 mAh olduğu için zor biter diye...
  9. K

Kamp İçin Pil Sarjı

Ynt: Kamp İçin Pil Sarjı Tablet filan sarj ediyor batarya yani öyle yazıyor. Kafa fenerini aa pilli aldım bu yüzden. Kampta telefon ve pil sarj edilebilir bunlarla tabi eğer olursa. Çok kullanışlı olucak benim için. Pil sarj aleti gelince bir yeren batarya bulup deniyeceğim olursa satın...
  10. K

Kamp İçin Pil Sarjı

Arkadaşlar merhaba. Kampta çoğu şey pilli. Usb ile çalışan pil şarj aleti buldum. Bunu şu batarya ile sarj edebilir miyim? Eğer olursa çok işime yarar. Elektrik sıkıntısı çekmem. Ürün satıcısına mesaj attım ama henüz dönmedi. Bilen varsa elektrikten anlayan filan yardımcı olursanız sevinirim...
  11. K

2 Ürün Arasında Kaldım. Yardımcı Olursanız Sevinirim.

Ynt: 2 Ürün Arasında Kaldım. Yardımcı Olursanız Sevinirim. 6000 mAh gücü olan da 5 günlük kampta 2 telefon 2 kafa feneri 2 elfeneri 1 radyo ya sarjı yetmez diye düşünüyorum. Telefonlar 2 şer defa şarj edilse. Bakalım çıkış gücünü filan hesaplar ona göre bir şey bakarım.
  12. K

2 Ürün Arasında Kaldım. Yardımcı Olursanız Sevinirim.

Öncelikle merhaba. Linkini vereceğim şu 2 ürün arasında kaldım. Telefon ve radyo gibi ürünler için 4-5 günlük kamplarda kullanacağım bir batarya alacağım. Samsung 6000mAh universal baktım 85 tl. ebaya bakayım derken şu 2 ürünü buldum. Ben normal batarya ararken bir de solarlısını buldum iyice...
  13. K

İstanbula Yakın Çadır Kurulabilecek Yerler

Ynt: İstanbula Yakın Çadır Kurulabilecek Yerler Takip. Kullanacağınız ve yanınıza alacağınız malzemeleri yazarsanız sevinirim.
  14. K

Ebay

Ynt: Ebay hmm anladım. Kaçarı yok yani. Peki teşekkürler :D
  15. K

Ebay

Ynt: Ebay 1-2 dolarlık siparişler verdim dün. Paracord bileklik ve bir kaç survivor malzemesi. Kamp ocağı aparatı filan. Ama başka şeylerede baktım. Peki diyelim ki geri iade söz konusu oldu. Ürün gelemdi vs. Tamam. Paypal ürün iadesini onayladı para iadesi yapacak. Kargo ücretini de iade...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri