Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Antalya Kıyı Kesiminde Kamp Yeri Arıyorum.yardımcı Olur Musunuz?
Alanya Avsallar(incekum) ve Kemer Kındıl çeşmeyi önerebilirim. Bunlar orman bakanlığına bağlı yerler. Ayrıca Alanya Perge kampingte güzeldir. Özel işletme. İyi tatiller.
Ynt: Sadece Yol Arkadaşı Değil Bir Öğretmene De İhtiyacım Var.
Aşağıdaki linkteki siteyi incele, düzenli olarak yürüyüş yapıyorlar. Ayrıca facebook adresleri var. gruba katılırsan etkinlik devetlerini görebilirsin.
http://gocyoluyolculari.com/
Todoks Antalya'daki doğa yürüyüşleri ve kampçılık...
Ynt: Trabzon Trekking Kamp Arkadaşı
Çağlayan selam ben Kenan. 22-23-24 Temmuz da Sümela(Anabasis) yolunu yürüyeceğiz. Sen yürüdüğün için senin tecrübelerin bizim için çok önemli. 22 Temmuz Salı saat 12:30 gibi Maçka'dan yola çıkacağız. İlk gün parkurun zor olduğunu söylüyorlar. Lagana kampinge...
Ynt: Melas Vadisi-antalya'dan Konya'ya Kervan Yolları
Melas Vadisi-Antalya'dan Konya'ya Kervan Yolları
Parkur Bilgileri:Kepezbeleni-Sinanhoca(11 km)
Akseki'nin iki şirin köyü arasındaki bu parkur keyifli ve kolaydır. Kepezbeleni köyüne Manavgat Oymapınar baraj yolunu takip ederek...
Ynt: Melas Vadisi-antalya'dan Konya'ya Kervan Yolları
Bu yolu bende yeni keşfettim. melasvadisi.com adresinden parkuru inceleyebilir ve parkurun ayrıntılarını öğrenebilirsiniz. Sitedeki iletişim bilgilerinden parkurun çok güzel hazırlanmış kitabını muhakkak edinin.Parkur Manavgat Oymapınar...
Melas Vadisi-Antalya'dan Konya'ya Kervan Yolları
Parkur Bilgileri:Güzelyalı-Kepezbeleni(12 km)
Parkur Manavgat ilçesine bağlı Güzelyalı köyü caminin yanından başlamaktadır. Güzelyalı köyüne Oymapınar barajı yolundan ulaşılıyor. Manavgat Şelalesinin önünden geçen yolu takip ederek Oymapınar...
Ynt: Kate Clow'un "Likya Yolu" Kitabı yada benzer bir döküman arıyorum
ben 31ağustos -4eylül arası fethiye patara yapıcam ne diyorsunuz? yeni gelmş biri olarak tavsiyeleriniz neler? başka zamanım yok? bu tarihe mecburum .