kensaygi75 kullanıcısının son içeriği

1. K

Antalya Kıyı Kesiminde Kamp Yeri Arıyorum.yardımcı Olur Musunuz?

Ynt: Antalya Kıyı Kesiminde Kamp Yeri Arıyorum.yardımcı Olur Musunuz? Alanya Avsallar(incekum) ve Kemer Kındıl çeşmeyi önerebilirim. Bunlar orman bakanlığına bağlı yerler. Ayrıca Alanya Perge kampingte güzeldir. Özel işletme. İyi tatiller.
  2. K

Sadece Yol Arkadaşı Değil Bir Öğretmene De İhtiyacım Var.

Ynt: Sadece Yol Arkadaşı Değil Bir Öğretmene De İhtiyacım Var. Aşağıdaki linkteki siteyi incele, düzenli olarak yürüyüş yapıyorlar. Ayrıca facebook adresleri var. gruba katılırsan etkinlik devetlerini görebilirsin. http://gocyoluyolculari.com/ Todoks Antalya'daki doğa yürüyüşleri ve kampçılık...
  3. K

Trabzon Trekking Kamp Arkadaşı

Ynt: Trabzon Trekking Kamp Arkadaşı Çağlayan selam ben Kenan. 22-23-24 Temmuz da Sümela(Anabasis) yolunu yürüyeceğiz. Sen yürüdüğün için senin tecrübelerin bizim için çok önemli. 22 Temmuz Salı saat 12:30 gibi Maçka'dan yola çıkacağız. İlk gün parkurun zor olduğunu söylüyorlar. Lagana kampinge...
  4. K

Melas Vadisi-antalya'dan Konya'ya Kervan Yolları

Ynt: Melas Vadisi-antalya'dan Konya'ya Kervan Yolları Melas Vadisi-Antalya'dan Konya'ya Kervan Yolları Parkur Bilgileri:Kepezbeleni-Sinanhoca(11 km) Akseki'nin iki şirin köyü arasındaki bu parkur keyifli ve kolaydır. Kepezbeleni köyüne Manavgat Oymapınar baraj yolunu takip ederek...
  5. K

Ynt: Melas Vadisi-antalya'dan Konya'ya Kervan Yolları Bu yolu bende yeni keşfettim. melasvadisi.com adresinden parkuru inceleyebilir ve parkurun ayrıntılarını öğrenebilirsiniz. Sitedeki iletişim bilgilerinden parkurun çok güzel hazırlanmış kitabını muhakkak edinin.Parkur Manavgat Oymapınar...
  6. K

Melas Vadisi-Antalya'dan Konya'ya Kervan Yolları Parkur Bilgileri:Güzelyalı-Kepezbeleni(12 km) Parkur Manavgat ilçesine bağlı Güzelyalı köyü caminin yanından başlamaktadır. Güzelyalı köyüne Oymapınar barajı yolundan ulaşılıyor. Manavgat Şelalesinin önünden geçen yolu takip ederek Oymapınar...
  7. K

Kate Clow'un "Likya Yolu" Kitabı yada benzer bir döküman arıyorum

Ynt: Kate Clow'un "Likya Yolu" Kitabı yada benzer bir döküman arıyorum ben 31ağustos -4eylül arası fethiye patara yapıcam ne diyorsunuz? yeni gelmş biri olarak tavsiyeleriniz neler? başka zamanım yok? bu tarihe mecburum .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri