Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 3.9 V8 Olanlar Çok Kolay Bir Yardım! Buji Sıralaması
yazılan sıralamaların hepsi aynı zaten. distributor yönü çok tersti. marşa basarak 1. bujinin yerini bulduktan sonra sıralamayı yaptım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-sahibinden-temiz-land-rover-discovery-2.seri-2.5-td5-motor-193789029/detay/
km çok yüksek geldi. bu aracı araziye uygun hale getirmeyi düşünüyorum ne dersiniz?
arkadaşlar discovery 1 den bu araca geçmeyi üşünüyorum? ne kadar eder? performansı nasıldır? biraz biklgi verir misiniz?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-degerini-bilene-col-kaplani-takas-olur-157616557/detay/
teşekkür ederim dostum. sitelerden baktığım sıra tutmamıştı zaten. senin sırayı deneyip durumu yazacağım. çok teşekkür ederim
dostum şimdi anladım sen numaralandırmayı sağ 1-2-3-4 sol 5-6-7-8 olarak yazmışsın. karışıklık ondan ...
yabancı sitelerde bulduğum şemama ile senin eklediğin şemayı karşılaştırdığımda , senin 1 numara yerinde yabancı sitelerde 3 numara görünüyor . senin sıralama 1-5-4 diye giderken onlarda 1-8-4-3-6-5-7-2. hangisi doğru acaba. sanırım 5...
dostum öyle yardımcı oldun ki anlatamam. yabancı sitelerden bulduğum şemalar tutmadı. çalıştıramadım bir türlü. senin gönderdiğin daha farklı. çok teşekkür ederim
arkadaşlar distributor temizliği yaptım fakat buji sıralaması sitelerde bulduğum sıralama şeması olmadı. aracı çalıştıramadım. bu motor aracı olanlar sıralamaya bakıp yazabilirler mi?
aracımın bujilerini değiştireceğim fakat hangi buji daha uygun olacak seçemedim?
sitelerden baktığım kadarıyle en uygunları
ngk bpr6eIX
ngk bp6es
bosch wr8dcx
championm n11yc
siz hangisini kullanıyorsunuz? aracımda tekleme sorunu var ve yakıt biraz fazla
Ynt: Ateşeleme Sorunu Acil Yardım Lütfen !!
direk bobinden kontrol yaptık usta ile. marşa bastığımda bobinde çok az bir güç var ama kontağı kapatırken tam güç geliyor