keskin81 kullanıcısının son içeriği

1. keskin81

Çıkma CJ - Jeep Parçaları

Ynt: Çıkma Cj - Jeep Parçaları Denemekte fayda var belki olur fiyat ne istiyorsunuz?? Emre keskin 05321134749
  2. keskin81

Ynt: Çıkma Cj - Jeep Parçaları bndeki benzin otomotiği bu tarzada değil sanırsam giriş çıkış üst kısımdan
  3. keskin81

Ynt: Çıkma Cj - Jeep Parçaları merhaba, ilan halen güncel mi?? Elinizde benzin otomatiği mevcut mu?
  4. keskin81

cj 5 6 7 8 benzin otomatiği

Ynt: Cj 5 6 7 8 Benzin Otomatiği çook uzun bir zaman olmuş fakat benzin otomatiğinden halen mevcut mu? emre keskin 05321134749
  5. keskin81

Cj5 Ayna Mahruti

Ynt: Cj5 Ayna Mahruti Teşekkürler... Bende icini buldum. Simdi kovani lazim :-)
  6. keskin81

Cj5 Ayna Mahruti

Ynt: Cj5 Ayna Mahruti ön ayna mahruti lazım 41/10 satan var mı??? 0532.1134749
  7. keskin81

Satılıkk 77 Model Cj-5

Ynt: Satılıkk 77 Model Cj-5 Telefon numaram: 0532-113 47 49
  8. keskin81

Satılıkk 77 Model Cj-5

Aracın 5 lastik yeni daha kılları üzerinde duruyor. Herşeyi faal olarak çalışmaktadır. 4*4 sorunsuz çalışmaktadır. Araç içinde çorum kaloriferi mevcuttur. Orjınal motor olup 4.2 motor mevcuttur. 6 aylık bandrolu 49tl'dir. Alan kişi gönül rahatlığı ile binecektir. Alan kişiye şimdiden...
  9. keskin81

Kupa Takozları Ve Yükeltme Konusu

Ynt: Kupa Takozları Ve Yükeltme Konusu Merhaba, aranıza yeni katılanlardanım :) benimde yükseklik ile ilgili sorum olacaktı. Makaslara eğim vermiş olsak ne derece doğru olur? yoksa o eğimi sizler gibi takozla mı gerçekleştirmek daha uygun olur??
  10. keskin81

krom kaplama ( nikelej kaplama)

Ynt: Krom Kaplama ( Nikelej Kaplama) nikelaj demiştim fakat krom olacak yanlış anlaşılmasın kolay gelsin
  11. keskin81

krom kaplama ( nikelej kaplama)

Ynt: Krom Kaplama ( Nikelej Kaplama) cj-5'im arka tampon ve bidonluklarını nikelaj yaptırmak istoyorum kaça mal olur? nikelaj yapılacak malzeme demir. şimdi'den tşk'lerr
Geri