Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Willys Mezarlığı
kardeşim seyit merhaba . ben .wililys sevenlerinden biriyim sizin siteye koydugunuz bu mezarlık dıye tanıttıgınız yeri gerçekten görmek gezmek hatta içinde kaybolmak isterdim..Benim elimde 1950 MODELİ var aşıgı sevenide o kadar çok ki önünde fotograf cektirenmi...
Ynt: İzmir Off Road Grubu; Kemalpaşa - Ovacık Kamp Etkinliği Görselleri (29 - 30 Ekim 2011)
arkadaşlar kadroda bir kişilik boş yer varsa degerlendirelim .cengiz
Ynt: Offroad Garajı Orçun Usta'dan 4cm'lik çelik flanş uygulaması
orçun usta merhaba ben cengiz bu flanş 1950 villis e uygulanabiliyormu çok güzel 1950 villisim var lanşla belki daha güzel olur diye düsünüyorum saygılar hayırlı işler telefonum 532 2330087 ben izmirdeyim...
Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım
merhaba gezen bilir dostları ben 2010 yılı ik ayında 1950 model villis jeep aldım uzun zamandırda kullanıyorum aracı kullandıgım bölge çeşme alaçatı yöresi bazen daga bazen ovaya bazende sabahları deniz kenarı tabiki bunlar ayrı bir tutku...
Ynt: 2010-2011 Kış Sezonu İlk Off-Road Gezisi ...
kardeşim iyi günler ben gezen bilir üyesiyim disko hakkında bana bilgi verebilirseniz iyi olur sevecegim bir araçsa bende düşünürüm İYİ GÜNLER......KİBAR...