kibar kullanıcısının son içeriği

1. K

izmir'de willys ustası

Ynt: izmir'de willys ustası 3 sanayıde osman usta işini halleder kolay gelsin .cengiz ......
  2. K

Satılık 1954 model Willys arıyorum

Ynt: Satılık 1954 model Willys arıyorum bende 1950 modeli var isterseniz irtibat 532 2330087 cengiz
  3. K

Willys Mezarlığı

Ynt: Willys Mezarlığı kardeşim seyit merhaba . ben .wililys sevenlerinden biriyim sizin siteye koydugunuz bu mezarlık dıye tanıttıgınız yeri gerçekten görmek gezmek hatta içinde kaybolmak isterdim..Benim elimde 1950 MODELİ var aşıgı sevenide o kadar çok ki önünde fotograf cektirenmi...
  4. K

İzmir Off Road Grubu; Kemalpaşa - Ovacık Kamp Etkinliği Görselleri (29 - 30 Ekim 2011)

Ynt: İzmir Off Road Grubu; Kemalpaşa - Ovacık Kamp Etkinliği Görselleri (29 - 30 Ekim 2011) arkadaşlar kadroda bir kişilik boş yer varsa degerlendirelim .cengiz
  5. K

Willys CJ3A

Ynt: Willys CJ3A internetlerde aramayın bende 1950 alcak kaput orjinal motorlu harika bakımlı olanı var irtıbat 532 2330087 teşekkür
  6. K

Offroad Garajı Orçun Usta'dan 4cm'lik çelik flanş uygulaması

Ynt: Offroad Garajı Orçun Usta'dan 4cm'lik çelik flanş uygulaması orçun usta merhaba ben cengiz bu flanş 1950 villis e uygulanabiliyormu çok güzel 1950 villisim var lanşla belki daha güzel olur diye düsünüyorum saygılar hayırlı işler telefonum 532 2330087 ben izmirdeyim...
  7. K

orjinal cj5 satıyorum

Ynt: orjinal cj5 satıyorum resim olsaydıda eşsiz dediginiz efsaneyi görseydik ayran gönülluyüm olabilirde cengiz ... Bende 1950 A .2 VAR RESİMLER YAKINDA
  8. K

Willys Sahipleri Burada Buluşalım

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım merhaba gezen bilir dostları ben 2010 yılı ik ayında 1950 model villis jeep aldım uzun zamandırda kullanıyorum aracı kullandıgım bölge çeşme alaçatı yöresi bazen daga bazen ovaya bazende sabahları deniz kenarı tabiki bunlar ayrı bir tutku...
  9. K

2010-2011 Kış Sezonu İlk Off-Road Gezisi ...

Ynt: 2010-2011 Kış Sezonu İlk Off-Road Gezisi ... kardeşim iyi günler ben gezen bilir üyesiyim disko hakkında bana bilgi verebilirseniz iyi olur sevecegim bir araçsa bende düşünürüm İYİ GÜNLER......KİBAR...
  10. K

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba GEZENBİLİR dostları.. ismim cengiz izmirliyim güzelbir villis 1950 aldım ofrod çu oldum bende bu güzel sitede yerimi almaya çalışacagım
  11. K

Satılık Jeep CJ Makas Takımı

Ynt: Satılık Jeep CJ Makas Takımı cj makas tk villis ile aynımı bilginiz varmi iyi günler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri