kıs.kamp kullanıcısının son içeriği

1. K

Offroad aracı almak istiyorum (Lütfen yardım)

Ynt: Offroad aracı almak istiyorum (Lütfen yardım) Çok sağolun ne gibi modifiyeler yapmam gerekir
  2. K

1 aylık kış kampı

Ynt: 1 aylık kış kampı İnşallah gideriz kış kampı olayıda birden çıkarttı arkadaş öyle bir anda bana dedi'ki gel kampa gidelim dedi bende tamam dedim kaç günlüğüne dedim 1 aylık dedi ilk bi şaşırdım sonra kabul ettim :) bu konuyu açmamın asıl nedeni neler gerekli onları alıp onunla...
  3. K

Offroad aracı almak istiyorum (Lütfen yardım)

Öncelikle herkese selamlar Offroad'la yaklaşık 3 yıldan beridir ilgileniyorum ve artık bir Offroad aracı almak istiyorum hangi marka ve model almalıyım ve nasıl modifiye ettirmeliyim Şimdiden herkese teşekkürler :)
  4. K

1 aylık kış kampı

Ynt: 1 aylık kış kampı Teşekkürler :)
  5. K

1 aylık kış kampı

Ynt: 1 aylık kış kampı Bir tanıdığım 4 yıldan beri kış kampına gidiyor banada arkadaşım öğretti bu kamp işini kışın hiç kampa gitmedim eyer oda izin alabilirse iki arkadaş beraber gideceğiz yinede ben sizlere sorayım listeyi önceden tamamlamak için sizlere soruyorum farklı şehirlerde...
  6. K

1 aylık kış kampı

Ynt: 1 aylık kış kampı çok teşekkürler kış kampı için zaten çadır olarak kubbe çadır alacaktım altına çam iğneleri koyacağım bildiğiniz gibi çam iğneleri inanılmaz bir yalıtım sağlıyor çadırın yan taraflarınada çam dalı koymayı düşünüyorum konu hakkında biraz daha araştırma yaparım o zaman...
  7. K

İzmir'de kamp yeri arıyorum.

Selam arkadaşlar İzmir'de ormanda bir hafta kamp yapmak istiyorum bildiğiniz güzel yerler varmı ? (Şimdiden herkese teşekkürler) Çağan Duran
  8. K

1 aylık kış kampı

Ynt: 1 aylık kış kampı ;D ;D ;D
  9. K

1 aylık kış kampı

1 aylık kış kapı için ne tür malzemeler yanıma almam gerekir çadırım nasıl olmalı (Şimdiden herkese teşekkürler)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR