kivanc1986 kullanıcısının son içeriği

1. K

Yurtdışından Aldığım 2 Adet Baofeng Uv-5r Gümrüğe Takılır Mı?

BTK nın izin verilen cihazlar listesine bakın. Eğer izin verilen cihazlardan ise gümrükte takılsa bile amatör belgenizi ibraz ederek alabilirsiniz.
  2. K

Uhf/vhf Telsiz Ile Pmr Telsiz Haberleştirilmesi

Bende wouxun var onla pmr ile konuşuyorum. Fakat bilgisayardan kablo ile yükleme yapman lazım elle pmr frekansı giremezsin. Eğer hala yapıcam diyorsan özelden ulaşırsan yardımcı olurum.
  3. K

İzmirde Vinç Tamiri

buldum biryer 250 tlye tamirini yaptı umarım sizin dediğiniz gibi tekrar sıkıntı yaratmaz
  4. K

İzmirde Vinç Tamiri

Merhaba iyi akşamlar İzmirde vinç tamiri yaptırabileceğim neresi var acaba ?? Markası Goliath
  5. K

Lastik Şişirme Kompresör Seçimi

Black & Decker Ası500 12volt/220volt 160psı Şarjlı Hava Kompresör bu var ama fiyat hepsinden yüksek fakat sırf şişirme değil indirme özelliğide var
  6. K

Cevabınız için teşekkürler . Fakat modacar twinpowerı almış bulunmaktayım ayrıca linkteki black and deckerı almadığım için mutluyum sizin cihaz hakkında söylediklerinizden sonra.
  7. K

Merhaba bagajıma bir kompresör almak istiyorum fakat 2 model var seçim yapamadım . Biri ModaCar TwinPower 20 PSI=1,7 DK Çelik Gövde Hava Kompresörü 570051 Diğeride Black&Decker ASI200 120 PSI Hava Pompası Sizce hangisini seçmeliyim
  8. K

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Olsun 4*4 herzaman artı puandır :D :D
  9. K

3mm alt koruma = 1500 goliath vinç ( straplar , mapalar . makara , montaj ) = 3000 ön bull bar = 1500 Hella yayıcı lamba = 500 Dodik = 1000 Sabit nokta techizatı = 500
  10. K

Buda benden gelsin exstra olarak fotoda gözükmeyenler özel yapım 3mm alt koruma ve sabit nokta techizatı araç modeli 2015 laurette 4*4
  11. K

Duster Yükseltme Kiti Görüşleri

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım verdiğim sipariş sonrası duster laureate 4*4 haziran ayında elime ulaşıcak. Forumda okuduğum kadarıyla komple amotisörde dahil olan kit sorun çıkarmış ve kullanan arkadaşlar sadece yay takılmasını tavsiye ediyor bende sadece yay takıcam. Fakat sorum şu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri