kmert1 kullanıcısının son içeriği

1. K

Subaru Outback Nasıldır Ve Si Drive İle Lpg Mümkün Mü?

Ynt: Subaru Outback Nasıldır Ve Si Drive İle Lpg Mümkün Mü?
  2. K

Ynt: Subaru Outback Nasıldır Ve Si Drive İle Lpg Mümkün Mü? estağfirullah hocam amacımız insanları yanıltmak ya da subaruyu kötülemek değil.lpg ile ilgili olarak biri istanbul diğeri anadolu da iki subaru ustası diyeyim (herkesin tanıdığı bildiği insanlar) görüştüm.onların bana ortak...
  3. K

Ynt: Subaru Outback Nasıldır Ve Si Drive İle Lpg Mümkün Mü? xc 70 kaç binde idi hocam bir de mahsuru yok ise ne ödediniz ve kasko yaptırdınız mı ve ne kadar tuttu
  4. K

Ynt: Subaru Outback Nasıldır Ve Si Drive İle Lpg Mümkün Mü? hocam merhaba 2005 2.4 dizel mi 2.5 benzinli mi kullandığınız xc 70 bir de benzinli ise üzerinde lpg var mı yani verdiğiniz değer lpg tüketimi mi?daha önce forester kullandınız mı forester ile kıyaslayabilr misiniz selamlar
  5. K

Ynt: Subaru Outback Nasıldır Ve Si Drive İle Lpg Mümkün Mü? herkese merhaba. outback 2004 ve 2008 e test amaçlı bindim.2008 sanki biraz daha geniş gibi idi ama açıkçası hayal kırıklığına uğradım. aracın oturma mesafeleri(sürücü ve yolcu) foresterden farksız gibiydi.sürüş olarakta açıkçası çok...
  6. K

herkese selamlar.eski bir forester kullanıcısı olarak geri döndüm. arkadaşlar tekrar subaru alma arefesindeyim.eski foresteri patlattıktan sonra bayağı zaman geçti ama kararsızım. öncelikle outback hakkında ki görüşlerinizi tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum. ikinci konu ise başlıkta...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,976
Kayıtlı Üye Sayımız
166,728
Kaydolan Son Üyemiz
yavuzra

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri