kobra9215 kullanıcısının son içeriği

1. kobra9215

DUSTER DA NERDEN GELDİĞİNİ ANLAMADIĞIMIZ SESLERİN TELAFİSİ

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi Parke taşlı yolda ve bozuk yolda ön göğüs kısmından cızırtı ve tıkırtı geldiği doğru. Fakat kafaya takacak kadar olmadığını düşünüyorum. Başka bir araçla da bununla girdiğin gittiğin yerlere gitmek yemez bence. Hakkını veriyor...
  2. kobra9215

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) 4x4 1.5dci 110 km:11980. son 6392 km ortalaması 6.8 lt. ortalama hız:37.2.uzun yoldada 80-110 km/s hız ile kullanıyorum. hız ortalamasınındüşük kalması çoğunlukla kısa mesafe şehir içinde kullanmam olsa gerek.1,3 linea nın ortalamasıda 5.8...
  3. kobra9215

Çamurluk- Paçalık

Ynt: Çamurluk- Paçalık linkteki gibisini bulman biraz zor. tofaş taksiler için olanlardan alıp ön çamurluğun arka kısmına göre keserek ön çamurluklara uydurabilirsin. ben öyle yaptım. yan tarafa çamur atmayı kesti. uygulanacak alan düz çünkü. biraz daha geniş bıraksaymışım hiç çamur...
  4. kobra9215

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Tek kişinin kullanımında 6.3 lt normal. Önemli olan 4 kişi ve bagaj ile ne yaktığı. Önceki sayfalarda yazdım. Tek kişi şehirlerarası uzun yol ortalamam 5 lt. Ama ailece olunca 6'nın zerine atıyor.Şu an ortalamam 6000kmde 6.9 lt/100km...
  5. kobra9215

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Sonuç olarak bu aracın yol bilgisayarı yanlış mı ölçüyor? Bu bilgisayar, motor, mazot pompası vs. diğer Renault modellerinde de yok mu? Hepsi mi yanlış ölçüyor yada nedir durum?
  6. kobra9215

Duster Kolçak

Ynt: Duster Kolçak Bendeki bundan değil arkadaş. Ama kart kurt diye ses de yapmıyor. Bu resimde gösterdiğini de piyasada ben görmedim. Resmi dikkate pek almayın .Genelde alt kısmı montajı şemadaki gibi . Resimdeki gibi değil. O tek taraflı demirde çok kalın ve sağlam(bendeki öyle)...
  7. kobra9215

Duster Kolçak

Ynt: Duster Kolçak En sağlamı falan yok arkadaşlar. Duster e uyan bir tek model var. Hepsi aynı modelin değişik marka ve modellerde taklidi. Montaj şekli, aparatı vb. Tek fark döşeme kısmındaki deri ve metal kalitesi. Bu araca uyabilecek başka bir şekilde kolçak yok yani. Benim taktığım bu...
  8. kobra9215

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Sayın Bilalr DUSTER sahipleri listesinde kaydımız var. Zaten 7 lt civarı da 4x4 ler yakar.
  9. kobra9215

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Yaklaşık iki aydır chip box türünden kullanıyorum. Performansı arttı sanırım. Tam bir ölçüm yapmak mümkün değil. Motor ömrü ile ilgili kısmını bilemem. Yakıt tüketim ortalaması kış mevsimine göre gaye iyi oldu (6.9). Etkisi olduğunu tahmin...
  10. kobra9215

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? aracımdaki orijinal SZATUNA ön rüzgarlıkları söktüm. alıcısı varsa makul bir fiyata verebilirim.
  11. kobra9215

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Son 6700 km ortalaması 6.9 lt(km:10300). Sakin kullanım uzun yolda ortalama 90 km civarı. Bilgisayar ölçümü . gerçekte daha az veya daha fazla olabilir. son 1.5 ay chip tuning takılı. kış ayında da daha yükselmemesi olumlu. uzun yolda...
  12. kobra9215

Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli)

Ynt: Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli) Aracın ağırlığındaki her 45 kg.ın %10 sarfiyatı artırdığı sürekli haberlerde söylenir. 4x2 den 4x4'ün 90 kg ağır olduğunu bilirsek %20 fazla yakması kaçınılmaz bir durum. aracım 10000 km de son 4500 km ortalaması bilgisayar verisi ile 6.9 lt...
  13. kobra9215

Duster 85 DCI Chip Tuning Video

Ynt: Duster 85 DCI Chip Tuning Video Teşekkürler youngsun. Kullandıkça görecez bakalım
  14. kobra9215

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Aracıma RACE CHİp taktım.(1.5 dci 110 hp 4x4) 179EURO olandan. Ayarlı gelenden performans artışı göremedim. Firmayı aradım 1er kademe yükseltin ayarını dedi ilgili şahıs Yükseltince biraz fark etti gibi. Fazla uzun süre test edemedim. aynı model ve araçta...
  15. kobra9215

Duster 85 DCI Chip Tuning Video

Ynt: Duster 85 DCI Chip Tuning Video Aracıma RACE CHİp taktım.(1.5 dci 110 hp 4x4) 179EURO olandan. Ayarlı gelenden performans artışı göremedim. Firmayı aradım 1er kademe yükseltin ayarını dedi ilgili şahıs Yükseltince biraz fark etti gibi. Fazla uzun süre test edemedim. aynı model ve araçta...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri