kocaksamet kullanıcısının son içeriği

1. kocaksamet

Hangi Çantayı Almalıyım?

Ynt: Hangi Çantayı Almalıyım? Eğer 35 -40 litre aralığında bir çanta arıyorsanız fiyat performans açısından şu ürünü öneririm...
  2. kocaksamet

Çadır Tavsiyesi

Ynt: Çadır Tavsiyesi Bende loap sande yi tavsiye ederim linkini verdiğiniz loap berg den hem biraz daha hafif hem çift girişili bagaj alanı geniş bir çadır en yakın muadili husy bird fakat aralarında nakit alımda 60 tl fark var
  3. kocaksamet

Benzinli Ocakların Isınmak İçin Kullanılması

Ynt: Benzinli Ocakların Isınmak İçin Kullanılması Bizde buz tutmuş botlarda bu yöntemi uyguladık , fakat botun derisi yada astarı çok zarar gördü kısık ateşli ocağın dibine sokmamamıza rağmen
  4. kocaksamet

Çanta Seçiminde Yardım

Ynt: Çanta Seçiminde Yardım Lowealpine ve deuter ürünleri üzerinde durmamın sebebi bu ürünlerin kalitesinden sıkça bahsedilmesi fakat onun yerine sizin önerebileceğiniz ürünlere de açığım. Teşekkürler şimdiden...
  5. kocaksamet

Çanta Seçiminde Yardım

Merhaba yeni bir kamp çantası almak istiyorum ama birkaç üründe kararsız kaldım ve bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Air Contact 75+10 Sırt Çantası http://www.k2outdoor.com.tr/Air-Contact-7510-Sirt-Cantasi,PR-38.html Aircontact Pro 70+15 Sırt Çantası...
  6. kocaksamet

Çanta Ve Diğer Ekipmanlar Hakkında Yardım.

Ynt: Çanta Ve Diğer Ekipmanlar Hakkında Yardım. dağevi İzmir de uğrayıp inceleyebilirsin
  7. kocaksamet

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba ben Samet. Gaziantep Üniversitesi Dağcılık Takımı ' nın üyesiyim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmetfv263

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri