Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba
2008 model 3.2 DID Pajero kullanıcısıyım. Aracımda bulunan MMCS (Mitsubishi Multi Communication System) haritasını nasıl update edebilirim? Servis e sordugumda bu serilerin update edilmediği bilgisini aldım ama beni tatmin etmedi. ilginiz için şimdiden cok tesekkur ederim.
tesekkurler
cok tesekkur ederim. Bir sorum olucak parca temini konusunda nasıl bir yol izliyorsunuz. Ankaradaki ustanızdan mı saglıyorsunuz yoksa yurtdısından mı temin ediyorsunuz.
Yorum ve vermiş oldugunuz bilgiler için cok tesekkur ederim. Gectigimiz hafta 2008 model 160k da pajero sahibi oldum. İlk defa mitsubishi markası ile tanısıyorum.Yetkili servise bakımlarını yaptırdım.Ancak Istanbul dayım iyi bir pajero ustasına ihtiyacım olucak.
Merhaba
2008 model mitsubishi pajero 3.2 DID almayı düsünüyorum.Araştırmaların sırasında hem arazi hemde günlük kullanımlarda beklentimi karsılayan bir arac.Yalnız mitsubishi pajero hakkında hicbir deneyimim ve bilgim bulunmuyor. Sadece aracı bir kez kullanma sansım oldu ve cok begendim...