Koray toktamış kullanıcısının son içeriği

1. K

Jeep Wj 4.7 Için Kar Lastiği Ne Almalıyım

Arkadaşlar aracıma eşim kullandığı için kar lastiği almak istiyorum ne almalıyım sizce çok para vermeden
  2. K

Grand Cherokee 4.7 Araç Gaz Yiyiyo Fakat Dipgazda Hafif Kalkıyo

merhaba 2000 model grand cherokee wj 4.7 aracım var.bugün aracım kalkarken normal kalkıyodu fakat biraz bayır bi yolda dur kalk yaptım.sonra araç gaz yedi fakat kalkmamaya başladı sizce ne sıkıntısı olabilir yardımcı olursanız çok sevinirim.motordanda biraz duman geldi debriyaj kokusu gibi de bi...
  3. K

Koray toktamış

Koray toktamış
  4. K

Geand cherokee wj araç kalkış yapmıuo

Geand cherokee wj araç kalkış yapmıuo
  5. K

Grand Cherokee 4.7 Almayı Düşünüyorum Öneriniz

Bilgileriniz için çok teşekkür ederim
  6. K

Motor problemi mide bulandırıyo. Bu araçların çoğu 300.000 km de motor istiyo o yüzden sanki motoru yapımış bi 4.7 almak bana daha mantıklı geliyo
  7. K

Haftaya gidicem araca bakmaya adapazarı suv garaja götürebilirim baktırmaya
  8. K

SAHİBİNDEN 2001 YENİ KASA WJ BAKIMLI MASRAFSIZ EMSALSİZİlan No: 637891120 2001 Jeep Grand Cherokee 4.7 57.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 637891120
  9. K

Kimse bişey söylemiyo dedikleri araç kapalı kutu.1 tane 4.7 buldum 314.000 km de 2001 model 4.7 motor yapılmamış hiç sadece defransiyel alt takım yapılmış aracımda hiçbir problem yok diyo e haliyle bira çamura girmiş çıkmış gördüm videolarıbı aracım sorunsuz diyo.araç diri duruyo ama...
  10. K

Evet doğru söylüyosunuz.
  11. K

Teşekkür ederim..
  12. K

Yok yıllarca jeep kullandım fakat 4.7 kullanmadım o yüzden kullananlara akıl danışmak istedim
  13. K

Grand cherooke 4.7 almayındüşünüyorum fakat masrafından korkuyorum.2.7 crd al diyolar ama bende o kasa bi jeep alıcaksam 4.7 almak istiyorum.50-55 bin tl arası önerileriniz nedir çok ağır mı masrafı

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri