koraygulecoglu kullanıcısının son içeriği

1. K

Koltuk Projesi Yapan Firmalar

merhaba bende de 2012 model ford transit 430 ed model araç var. bu aracın karavana dönüşümü esnasında bende aynı sorunla uğraştım. aracım 2+1 kamyon niteliğinden özel amaçlı kullanıma döndü fakat koltuk sayısını değiştiremedik. minibüs vasıflı "m" sınıfı araçlarda bu işlemin yapılabildiği...
  2. K

Mercedes Sprinter 413cdi Karavanımı Yapmaya Başlıyorum

araç arkadan çekiş, ford transit 430 ED çift teker, km 198000, 2012 model.
  3. K

cevabınız için teşekkür ederim. araç arayışım esnasında temiz bir ford transit 430 ED denk geldi. onu aldık. daha önce de bahsettiğim üzere alkovenli bir araç yaptırma düşüncesindeyim bu nedenle aracı sakaryada bir ENKA karavan isimli bir firmaya teslim ettik. inşallah en kısa zamanda teslim...
  4. K

bilmiyorum enka karavan isminde bir firma ile konuştuk anlaştık. aracımızı teslim ettik. deneyimlerimi aracın tamamlanma sürecinde aktarmaya çalışırım. pişman olmayız inşallah.
  5. K

merhaba. öncelikle çalışmanız hayırlı olsun. bende bu tarz bir çalışma içerisine gireceğim yalnız benimki sizinkinden farklı olarak ben yaptıracağım. merak ettiğim bir husus vardı. bende mercedes 413cdi bakıyorum 2001-2006 model aralığında. 12-16 yaşında bir aracın temizi diye bir şeyi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR