korayka kullanıcısının son içeriği

1. korayka

Saroz'un Göz Bebeği Kabatepe Orman Kampı

Ynt: Saroz'un Göz Bebeği Kabatepe Orman Kampı Umarım kapıdakiler, sizler değildinizdir.
  2. korayka

Hamile Eş İle Tatil Planı İçin Öneriler.

Ynt: Hamile Eş İle Tatil Planı İçin Öneriler. Tavsiyemdir, çıkma. Hatun milletinin ne sıkıntısı biter ne tribi. Birde hamileyse eyvah eyvah. Ben bi assosa gittim esim hamileyken, 4 gun kalacaktik 2. Gun dedim "toplan donuyoruz". Bence bi bahane bul tek git :)
  3. korayka

Kamp Arkadaşı Arıyorum

Ynt: Kamp Arkadaşı Arıyorum Merhaba Esen; 10 gun kamp yaptin tek kelime anlatmiyosun. Birçok resim cekmis olmalısın. Paylasmak istemezmisin?
  4. korayka

Kamp Arkadaşı Arıyorum

Ynt: Kamp Arkadaşı Arıyorum Selam mehmet. Ben bircok zaman tek gidiyorum, bazen oglumla beraber gidiyoruz kampa. Eslik edersen gayet guzel olur.musait oldugun zamani haber verirsen goruselim.
  5. korayka

Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Grubu Kuralım

Ynt: Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Grubu Kuralım Ben çok özen göstermem arabama ama göz göre göre tarla gibi yola da sokmak istemem. Ulaşımı daha sorunsuz yerler tercih sebebi olur. Arazi aracı olmayanlar da fikrimi paylaşacaktır.
  6. korayka

Kamp Arkadaşı Arıyorum

Trakya içinde dağ tepe orman deniz farketmez, haftasonları müsait olursak hafta içi de olabilir dağ taş orman görmekten sıkılmayacak arkadaşlarla tanışıp güzel organizasyonlarda bulunalım. Ben corludayim, ilgilenen arkadaşların mesajlarını bekliyorum.
  7. korayka

Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Grubu Kuralım

Ynt: Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Grubu Kuralım Trakya içinde yapacağınız organizasyonlarıniza katılmak çok isterim. Aracım da var, gelmek isteyen olursa. 3 kişiyi daha yanımda taşıyabilirim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR