kptonur kullanıcısının son içeriği

1. K

Freelander 2 Vites Geçişlerinde Duman Atma Sorunu

Ustalarım bu Dsc devreye girmesi için vitesin yanındaki dsc tuşuna basmakmı gerekiyor yoksa tehlıke anında otomatik mi giriyor devreye. Bunu öğrenmek istiyorum.
  2. K

Dumanın yanı sıra titreme çalişmama gibi birçok sıkıntı çıktı. İlk etapta tüm skotleri değiştiler.sonra hava akış metreyi temizlediler en son rail basınç sensörü değişti. İlk zamanlar kadar olmamada biraz duman ve arada sırada titreme var hala. En son enjektörler için götürecem iyi bir pompacı...
  3. K

Frelander Krank Kasnağı

İkitellide ATALAND var. Ne ararsan var orda land Rover markasında
  4. K

Frelander2 Ti̇treme

Problemi hallettik burdan yazmayı unuttum. Şaft mafsalı öbür zıvır değişti balans yapildi.
  5. K

Freelander2 Enjektör Arızası

Merhaba herkese iyi günler. 2008 model freelander2 enjektör tamiri için tanıdığınız iyi bir pompaci olan var mı. Ben gebzede oturuyorum. İstanbul Gebze için
  6. K

Freelander2 4x4 Sorunu

Merhaba herkese iyi günler. 2008 model freelander2 enjektör tamiri için tanıdığınız iyi bir pompaci olan var mı. Ben gebzede oturuyorum. İstanbul Gebze için.
  7. K

Frelander2 Ti̇treme

Çok sagolun
  8. K

Frelander2 Ti̇treme

Hayır götüremedim daha ustaya. Şaft balansı ve boşluğu yapilacaktı. Titreme artınca burdan bilgi almak istedim.internetten araştırdığıma göre bu titreme şaft balansından kaynaklanıyor sanırım
  9. K

Frelander2 Ti̇treme

Freelander 2 düşük vites geçişinde Balat’a sıyırmış gibi titreme yapiyor. dört çeker şaftta boşluk vardı sorun bundan kaynaklı olabilir mi acaba. Ustalarımızın değerli yorumlarını bekliyorum
  10. K

Freelander 2 düşük vites geçişinde Balat’a sıyırmış gibi titreme yapiyor. Orta dört çeker şaftta boşluk vardı sorun bundan kaynaklı olabilir mi acaba
  11. K

Fren Hidrolik Yağ

Freelander 2 de fren hidrolikyağ nerden konuyor. Motor kısmında nerede acaba
  12. K

Fr2 Içim Akü Seçimi

Fr2 için kaç amper akü takılmalı?
  13. K

Kartal sanayide iyi land ustası varmıdır bildiğiniz
  14. K

Üstadım 2007 fr2 ile 2008 ve 2009 fr2 arasında fark varmıdır. ?
  15. K

Teşekkürler Türkçe olsa iyiydi ☺️

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,694
Kaydolan Son Üyemiz
OldSchoolV8