Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ustalarım bu Dsc devreye girmesi için vitesin yanındaki dsc tuşuna basmakmı gerekiyor yoksa tehlıke anında otomatik mi giriyor devreye. Bunu öğrenmek istiyorum.
Dumanın yanı sıra titreme çalişmama gibi birçok sıkıntı çıktı. İlk etapta tüm skotleri değiştiler.sonra hava akış metreyi temizlediler en son rail basınç sensörü değişti. İlk zamanlar kadar olmamada biraz duman ve arada sırada titreme var hala. En son enjektörler için götürecem iyi bir pompacı...
Merhaba herkese iyi günler. 2008 model freelander2 enjektör tamiri için tanıdığınız iyi bir pompaci olan var mı. Ben gebzede oturuyorum. İstanbul Gebze için
Merhaba herkese iyi günler. 2008 model freelander2 enjektör tamiri için tanıdığınız iyi bir pompaci olan var mı. Ben gebzede oturuyorum. İstanbul Gebze için.
Hayır götüremedim daha ustaya. Şaft balansı ve boşluğu yapilacaktı. Titreme artınca burdan bilgi almak istedim.internetten araştırdığıma göre bu titreme şaft balansından kaynaklanıyor sanırım
Freelander 2 düşük vites geçişinde Balat’a sıyırmış gibi titreme yapiyor. dört çeker şaftta boşluk vardı sorun bundan kaynaklı olabilir mi acaba. Ustalarımızın değerli yorumlarını bekliyorum