Kruvazman kullanıcısının son içeriği

1. K

60 Bin Liralık Araç 5 Bin Liraya Satılıyor!

Ynt: 60 Bin Liralık Araç 5 Bin Liraya Satılıyor! Araç soyulmadan önce çok iyi olabiliyor , sonra parçaları çıkıyor.. satışa hazır oluyor...
  2. K

SMILE ADSL Terbiyesizliği

Smile adsl Hizmetini doğru düzgün veremediği için , utanmadan birde 4 MB hizmete çevirmeye çalıştıkları için Hizmeti iptal ettirme isteğinde bulunduk fakat vatandaşlar ISLAK İMZALI dilekçe , Nüfus fotokopisi, abonelik sözleşmesi gibi bahaneler bularak aboneliği devam ettirmek için 40 takla...
  3. K

Wouxun KG-UVD1P Dual Band Türkçe kullanım kılavuzu

Ynt: Wouxun KG-UVD1P Dual Band Türkçe kullanım kılavuzu sayın akarlı kardeşim, zannediyorum ki benim torunum yaşındasınız veya yakınsınız öncelikle iyi pazarlar, merak ettiğim için bu sabah torunumun telsiz merakından dolayı bu wep sitesine kayıt olduk fakat bahsettiginiz şahsiyet ile tanışma...
  4. K

CB ile iletişim kurmak

Ynt: CB ile iletişim kurmak sayın telsizci arkadaşım öncelikle telsizciliğe merakınzıdan dolayı sizi kutlarım yazınızı okudum öncelik ile TÜRKİYE mizde yeni versiyon cb telsizlerde FM modulasyon bulunuyor ve ANKARA da dahi eskiden kullanılan 11.CH yerine 21. CH FM kulanılıyor AM görüşmelerde...
  5. K

Ynt: Wouxun KG-UVD1P Dual Band Türkçe kullanım kılavuzu arkadaşım, günaydın ben ankara kızılaydayım merka ettiğim için soruyorum siz telsizcimisiniz bide eğer telsizci iseniz nerede okudunuz, muhabere subayı veya assubayı iseniz sizinle tanışıyor olabilirmiyiz ben emekli haberleşme subayıyım...
  6. K

Ynt: Wouxun KG-UVD1P Dual Band Türkçe kullanım kılavuzu WOUXUN UVD 1P ( DUAL BAND ) AMATÖR 144-430 Mhz ------------------------------------------------------------- 01-STEP = Frekans bandı aralığı ( 5/ 6.25/10/12.5/15/20/25/50/100) 02-SQL = Sinyal susturma ayarı 03-SAVE = Pil ekonomik çalışma...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,171
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri