kryktltrk kullanıcısının son içeriği

1. K

malatya'dan kuş fotoğrafları

Ynt: malatya'dan kuş fotoğrafları :)
  2. K

Ynt: malatya'dan kuş fotoğrafları **
  3. K

Ynt: malatya'dan kuş fotoğrafları ...
  4. K

Ynt: malatya'dan kuş fotoğrafları devam...
  5. K

son zamnlarda malatya'da çekmiş olduğum kuş fotoğrafları...
  6. K

lastik önerisi

merhabalar. ben 2005 model sportage kullanmaktayım. lastikleri değiştirmem gerekiyor. A/T lastik almayı düşünüyorum. Önerileriniz olursa sevinirim. Herkese iyi geceler...
  7. K

Kuş Gözlemciliği için Dürbün Tavsiyesi

Ynt: Kuş Gözlemciliği için Dürbün Tavsiyesi merhabalar. ben kuş fotoğrafı çekmekteyim... gözelm için dürbün çok önemli. ben uygun fiyata bushnell 8x42 waterproff aldım. şimdilik çok memnunum. fiyat performans açısından bakılınca tavsiye edebileceğim bir dürbündür. ama arkadaşta olan nikon...
  8. K

"Dacia Duster alır mıydınız?" anketi

Ynt: "Dacia Duster alır mıydınız?" anketi ben almmaya niyetlendim. malatya ılıcaklar'a gittim ve 4x4 disel üat model özellikle ESPli olandan istedim. biz size döneceğiz deyip telefonumu aldılar. 1 aydır dönmelerini bekliyorum. ben de uygun ikinci el kia sportage aldım. hanımın çok hoşuna...
  9. K

karagerdan

Ynt: karagerdan malatya tarafından keban tarafı
  10. K

karagerdan

fırat kıyısından...
  11. K

Gezenbilir Malatya Grubu

Ynt: Gezenbilir Malatya Grubu Ad - Soyad: Koray Doğum Tarihi ve Yeri: 1977 - Malatya Memleket: Malatya Semt: Merkez İlgi Alanı: Doğa fotoğrafçılığı (özellikle kuşlar)
  12. K

Çeşitli Kuş Fotoğrafları 2

Ynt: Çeşitli Kuş Fotoğrafları 2 harika fotoğraflar. tebrikler...
  13. K

Kaç Kişi "Kia" Kullanıyor?

Ynt: Kaç Kişi "Kia" Kullanıyor?
  14. K

duster 4x4 dizel

çok ağır olmamak şartı ile off road yapabileceğim ve şehir içi kullanabileceğim bir araç almak istiyorum. 2. el grand vitara 1,9 dizel ile dacia duster'in sıfır dizel (üst modeli) yaklaşık aynı paraya alınıyor. sizce hangisini almak daha mantıklıdır???
  15. K

grand vitara 1,9 dizel 2. el

çok ağır olmamak şartı ile off road yapabileceğim ve şehir içi kullanabileceğim bir araç almak istiyorum. 2. el grand vitara 1,9 dizel ile dacia duster'in sıfır dizel (üst modeli) yaklaşık aynı paraya alınıyor. sizce hangisini almak daha mantıklıdır???

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,008
Kayıtlı Üye Sayımız
166,755
Kaydolan Son Üyemiz
karavantaxi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri