Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar.
ben 2005 model sportage kullanmaktayım. lastikleri değiştirmem gerekiyor. A/T lastik almayı düşünüyorum. Önerileriniz olursa sevinirim.
Herkese iyi geceler...
Ynt: Kuş Gözlemciliği için Dürbün Tavsiyesi
merhabalar.
ben kuş fotoğrafı çekmekteyim...
gözelm için dürbün çok önemli. ben uygun fiyata bushnell 8x42 waterproff aldım. şimdilik çok memnunum. fiyat performans açısından bakılınca tavsiye edebileceğim bir dürbündür. ama arkadaşta olan nikon...
Ynt: "Dacia Duster alır mıydınız?" anketi
ben almmaya niyetlendim. malatya ılıcaklar'a gittim ve 4x4 disel üat model özellikle ESPli olandan istedim. biz size döneceğiz deyip telefonumu aldılar. 1 aydır dönmelerini bekliyorum.
ben de uygun ikinci el kia sportage aldım. hanımın çok hoşuna...
Ynt: Gezenbilir Malatya Grubu
Ad - Soyad: Koray
Doğum Tarihi ve Yeri: 1977 - Malatya
Memleket: Malatya
Semt: Merkez
İlgi Alanı: Doğa fotoğrafçılığı (özellikle kuşlar)
çok ağır olmamak şartı ile off road yapabileceğim ve şehir içi kullanabileceğim bir araç almak istiyorum.
2. el grand vitara 1,9 dizel ile dacia duster'in sıfır dizel (üst modeli) yaklaşık aynı paraya alınıyor. sizce hangisini almak daha mantıklıdır???
çok ağır olmamak şartı ile off road yapabileceğim ve şehir içi kullanabileceğim bir araç almak istiyorum.
2. el grand vitara 1,9 dizel ile dacia duster'in sıfır dizel (üst modeli) yaklaşık aynı paraya alınıyor. sizce hangisini almak daha mantıklıdır???