Kule42 kullanıcısının son içeriği

1. Kule42

Satılık Yada Takaslık Midland Alan42 Ve Araç Anteni

Cihaz satılmıştır.
  2. Kule42

Evet Gördüm fakat sorun bir türlü çözülemedi , kısmet.
  3. Kule42

Midland Alan42 ve Araç Anteni Satışım yeniden günceldir :) Selamlar Konu silinmedi kusura bakmayın , Ürün Satışım Günceldir . Midland El Telsizi ve Anten [Midland Alan42 ve Araç Anteni | CB] - El Telsizi ve Çeşitli Elektronik Ürünler sahibinden.com'da - 192693179
  4. Kule42

-- Satış Durdurulmuştur -- Konuyu silebilirsiniz / teşekkürler
  5. Kule42

Baofeng Uv89 Nasıldır Bilen Arkadaşlardan Rica

Herkes tatilde kesin :)
  6. Kule42

Baofeng Uv89 Nasıldır Bilen Arkadaşlardan Rica

Selamlar BAOFENG UV89 Nasıldır bilen arkadaşlardan rica edebilirmiyim ? :) Alınacaksa fiyat aralığı ne olmalıdır.:rolleyes: Şimdiden teşekkürler 73 TB2DBC
  7. Kule42

Baofeng Uv-82l Amator Lisans Telsiz Sıfır Kutusunda En Güncel Baofeng

Ynt: Baofeng Uv-82l Amator Lisans Telsiz Sıfır Kutusunda En Güncel Baofeng Özgür Bey cihazın durumu nedir acaba ? Satıldı mı ? bir de sormak isterim , neden satıyorsunuz memnun değil misiniz
  8. Kule42

Yaesu Vx3 Amatör Dual Band

Ynt: Yaesu Vx3 Amatör Dual Band Bende merak ettim cihazın durumu nedir ? satıldı mı ? Selamlar
  9. Kule42

Amatör Band Telsizlerde , Olmazsa Olmaz Özellikler...

Ynt: Amatör Band Telsizlerde , Olmazsa Olmaz Özellikler... Teşekkürler Umut bey Bakınıyorum , temiz ugun cihaz satışı olan varsa talibim saygılar
  10. Kule42

Ynt: Amatör Band Telsizlerde , Olmazsa Olmaz Özellikler... Umut Bey selamlar yönlendirmeniz için teşekkürler , uygun zaman bulursam zevk ile gideceğim. Başlangıç olarak 300 / 400 tl lik bir cihaz almak istiyorum... Yönlendirmelerinizi bekliyorum... Bir de genel olarak gerekli özellikler...
  11. Kule42

Ynt: Amatör Band Telsizlerde , Olmazsa Olmaz Özellikler... Çok teşekkürler Reha bey değerli bilgileriniz için , Umarım başka amatör arkadaşlar da konuya katılırlar , Saygılar
  12. Kule42

Ynt: Amatör Band Telsizlerde , Olmazsa Olmaz Özellikler... Selamlar Reha Bey Lisansım yeni geldi , ve alacağım cihazda en temel nelere dikkat etmeliyim , deneyimli arkadaşlar va abilerimden dinlersem çok faydalı olacak kanaatindeyim. El cihazı düşünüyorum Havaya çıkma alanlarım : şehir içi...
  13. Kule42

Selamlar Herkese , hayırlı haftalar olsun Amatör telsiz hayatına yeni başladım :) ve tabiki de bir cihaz alacağım. ( El cihazı ) Cihaz modeli sormayacağım ;D sadece , cihaz alırken olmazsa olmazları nelerdir ? olursa iyi olacak "+" özellikler nelerdir. Araştıracağım tabiki , burada da...
  14. Kule42

2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014)

Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014) Selamlar Sınav tarihi belli midir ? bir de güncel soru bankasını paylaşabilecek arkadaş var mı :) aynı dertden müzdaribiz sonuçta :)
  15. Kule42

Az Önce Fransa'yı Dinledim[ Mid.alan42 Mobil - Ch21 - Mevkii: Kadıköy-ıst]

Ynt: Az Önce Fransa'yı Dinledim[ Mid.alan42 Mobil - Ch21 - Mevkii: Kadıköy-ıst] Sayın Mohawk Evet standart anten ile , çok şaşırdım acaip sevinmiştim , o gün sonra kısa bir araştırmadan sonra , eyilmaz beyin de dediği gibi Propagasyon un ne kadar önemli olduğunu hatta tahmin haritalarının...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR