Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Cj Almayı Düşünüyorum,tavsiye Ve Önerilerinizi Bekliyorum.
Var tabiki fakat değerinin çok üzerinde fiyatlar istiyorlar, haşatı çıkmış araçlarda , bakımlı araçlarda öyle. :(
Merhabalar,sayın değerli forum üyeleri,ben Trabzon'da yaşıyorum,hususi aracım var,yanına ikinci araç olarak,dağ,bayır ve yayla gezintilerinde kullanabileceğim uygun bakımlı bir cj almayı düşünüyorum,bana tavsiye edebileceğiniz bir araç var mı,
şu araca ne dersiniz...
Ynt: Bu araç hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim?
Merhaba
sisdağili61 doğru bildin arkadaşım iyi horoncuyumdur,profesyonel anlamda horonda oynarım nikinden anladığım kadarı ile ağasalısınız ya da orada yaşadınız,benimde anne annem kasımağızlıdır,4x4 bir araç düşünmemin sebebide sis...
OĞUZ BEY GALİBA SİZ SAMURAİDEN BAHSADİYORSUNUZ,ESPİRİ YAPAR GİBİ CEVAP VERDİNİZ,HALA GÜLÜYORUM :),
ANLADIĞIM KADARI İLE SAMURAİ'NİN SADECE OFF-ROAD ARACI OLARAK KULLANILABİLECEĞİNDEN BAHSEDİYORSUNUZ,
BEN ALACAĞIM ARAÇLA HAFTA İÇİ HER GÜN...
Tanımış olduğum bir motor ustasına bu araçla ilgilil bilgi almak için gittim,ustam da bana bu racın uygun olmayacağını biraz fazla masraf açabileceğini ver daha önemlisi bana vitara yerine suzuki samuraileri önerdi,makaslı olanlarını...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-suzuki-vitara-klima-lpg-uygun-fiyat-56860139/detay/
İyi günler saygı değer forum üyeleri yukardaki linkteki aracın durumu ile bilgi almak istiyorum,bu aracı alacak olsam ilerde bana ne gibi
sıkıntılar yaşatabilir,malum modeli ve...