kumyatak kullanıcısının son içeriği

1. K

Cj Almayı Düşünüyorum,tavsiye Ve Önerilerinizi Bekliyorum.

Ynt: Cj Almayı Düşünüyorum,tavsiye Ve Önerilerinizi Bekliyorum. Teşekkür ederim ilginize, görüşürüz umarım.
  2. K

Ynt: Cj Almayı Düşünüyorum,tavsiye Ve Önerilerinizi Bekliyorum. Beşikdüzü , yazında Tonya dayım , siz neredesiniz?
  3. K

Ynt: Cj Almayı Düşünüyorum,tavsiye Ve Önerilerinizi Bekliyorum. O zaman bana onerebileceginiz farklı marka ve model var mı?
  4. K

Ynt: Cj Almayı Düşünüyorum,tavsiye Ve Önerilerinizi Bekliyorum. Var tabiki fakat değerinin çok üzerinde fiyatlar istiyorlar, haşatı çıkmış araçlarda , bakımlı araçlarda öyle. :(
  5. K

Ynt: Cj Almayı Düşünüyorum,tavsiye Ve Önerilerinizi Bekliyorum. Hocam aracınız güzel fakat benim bütçem sınırlı, ilginize teşekkür ederim.
  6. K

Merhabalar,sayın değerli forum üyeleri,ben Trabzon'da yaşıyorum,hususi aracım var,yanına ikinci araç olarak,dağ,bayır ve yayla gezintilerinde kullanabileceğim uygun bakımlı bir cj almayı düşünüyorum,bana tavsiye edebileceğiniz bir araç var mı, şu araca ne dersiniz...
  7. K

Bu araç hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim?

Ynt: Bu araç hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim? Haklısınız hocam,bütçemi biraz daha arttırıp daha yüksek model bir araç almak niyetindeyim,
  8. K

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşbulduk,sağolun.
  9. K

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşbulduk ,sağolun.
  10. K

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Hoş bulduk,
  11. K

Ynt: Bu araç hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim? Merhaba sisdağili61 doğru bildin arkadaşım iyi horoncuyumdur,profesyonel anlamda horonda oynarım nikinden anladığım kadarı ile ağasalısınız ya da orada yaşadınız,benimde anne annem kasımağızlıdır,4x4 bir araç düşünmemin sebebide sis...
  12. K

Ynt: Bu araç hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim? OĞUZ BEY GALİBA SİZ SAMURAİDEN BAHSADİYORSUNUZ,ESPİRİ YAPAR GİBİ CEVAP VERDİNİZ,HALA GÜLÜYORUM :), ANLADIĞIM KADARI İLE SAMURAİ'NİN SADECE OFF-ROAD ARACI OLARAK KULLANILABİLECEĞİNDEN BAHSEDİYORSUNUZ, BEN ALACAĞIM ARAÇLA HAFTA İÇİ HER GÜN...
  13. K

Ynt: Bu araç hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim? Tanımış olduğum bir motor ustasına bu araçla ilgilil bilgi almak için gittim,ustam da bana bu racın uygun olmayacağını biraz fazla masraf açabileceğini ver daha önemlisi bana vitara yerine suzuki samuraileri önerdi,makaslı olanlarını...
  14. K

Ynt: Bu araç hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim? Değerli yorumlsrınız için teşekkür ederim
  15. K

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-suzuki-vitara-klima-lpg-uygun-fiyat-56860139/detay/ İyi günler saygı değer forum üyeleri yukardaki linkteki aracın durumu ile bilgi almak istiyorum,bu aracı alacak olsam ilerde bana ne gibi sıkıntılar yaşatabilir,malum modeli ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR