kuntay kullanıcısının son içeriği

1. kuntay

AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz

Ynt: Agoff Çekmeköy-polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz Yardımız için teşekkürler. Şu an için çamurdan sakınıyorum ama zamanla bende dediğiniz yere gelicem sanırım :) duster cı arkadaşlara nasıl ulaşabilirim siteden ulaşabilir miyim yada faceden ne isimle bulabilirim bir bilginiz var mı?
  2. kuntay

Ynt: Agoff Çekmeköy-polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz Evet farkettim baya olmuş aktivite olalı baya zaman geçmiş. :) Ben nereye kime baktıysam herkes çamur içinde :) çamursuz olarak yapanlara rastlayamadım hiç. Eğer bir bilginiz varsa, çamursuz offroad için beni yönlendirebilir...
  3. kuntay

Ynt: Agoff Çekmeköy-polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz Merhabalar daha önce birkaç arkadaşla bir offroad maceram olmuştu ancak aracım ciddi şekilde sıkıntıya girmişti çamur yüzünden, gideli baya oldu ama hala arada çamur aktığını görüyorum yıkandığında :) Aracım tamamen standart...
  4. kuntay

Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013)

Ynt: Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013) Herkese Merhaba, bende yeni bir katılımcı olarak 4 kişi sizinle pazar gününe gelmeyi istiyorum. Ancak daha onceden boyle bır organızasyona katılmadıgım ıcın ne gerekır ne lazım olur saat kacta bulusulunacak veya oraya ulasıldıgında...
  5. kuntay

Off Road Gezisi Planı ( 06 Nisan 2013)

Ynt: Off Road Gezisi Planı ( 06 Nisan 2013) Kuntay Ertok Range Rover Sport[/td][/tr][/table]
  6. kuntay

Ynt: Off Road Gezisi Planı ( 06 Nisan 2013) Beni de cumartesi günkü organizasyona katarsanız sevinirim. Teşekkürler.[/td][/tr][/table]
  7. kuntay

Ynt: Off Road Gezisi Planı ( 06 Nisan 2013) Arkadaşlar merhaba; Siteye yeni üye oldum, daha önceki gezilerinizi gördüm ve aranıza katılmak istedim, cumartesi günkü planınıza beni de katarsanız sevinirim.Teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,176
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler

Geri