kyle_xy kullanıcısının son içeriği

1. K

BUNLARI ALMALI MIYIM? ( ÇANTA)

Ynt: BUNLARI ALMALI MIYIM? ( ÇANTA) Herhalde dediğiniz gibi yapacam, cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
  2. K

Ynt: BUNLARI ALMALI MIYIM? ( ÇANTA) doğru söylüyosunuz ama bulunduğum ilde adrenalin ve adrenalin kıvamında mağaza yok.. herhalde yolum istanbula düştüğünde mağazasında veya internette alıcam.
  3. K

Ynt: BUNLARI ALMALI MIYIM? ( ÇANTA) Öncelikle cevabınız için teşekkürler.Kışın iş dolayısıyla uzun süreli kamp yapma imkanım yok... fiyatları her nekadar yülksek olsada bir seferlik olsun istiyorum.. birde boyum 1.70 yani biraz kısa bu çantada sıkıntı yaratırmı, duruşu olsun, taşınması olsun..
  4. K

Ynt: BUNLARI ALMALI MIYIM? ( ÇANTA) Arkadaşlar yok mu cevap yazacak biri..
  5. K

Arkadaşlar, günlük ve birkaç günlük kullanabileceğim çanta araştırdım şu ikisinde karar kıldım.. doğaya yeni adım atıyorum ama almışken tek seferlik ve iyi birşeyler alma niyeti içersindeyim...aynı kaliteye veya daha iyisine önerebileceğiniz çantalar varsa onlarıda almak isterim.. özellikle...
  6. K

trekking için bot( ayakkabı), çanta öneriniz

Arkadaşlar trekking için yazın ve kışın giyebileceğim bir bot (ayakkabı) ayrıca günü birlik ve 3-4 günlük kamlar için yanımda taşıyabileceğim çanta önerilerinizi alabilir miyim ( bu işe yeni başlıyorum, fiyat konusu önemli olmakla birlikte alacağım ürünlerin kaliteli ve uzun ömürlü olması daha...
  7. K

AITOR JUNGLE KING I BICAK

Ynt: AITOR JUNGLE KING I BICAK katalog ve fiyat listesi ücretsiz,kargo parası size ait, mng kargo ile gönderiyorlar.
  8. K

Ynt: AITOR JUNGLE KING I BICAK hmm çok teşekkürler ben inceleyeyim o zaman :))
  9. K

Ynt: AITOR JUNGLE KING I BICAK bu nette olan sanki... bana fiyat listesiyle birlilkte daha internette yayınlanmamış katalog gönderilecek
  10. K

Ynt: AITOR JUNGLE KING I BICAK yeni katalog mu??
  11. K

Ynt: AITOR JUNGLE KING I BICAK bora iyi güzel de bir de biraz estetiğe dikkat etseler! bora nın yeni kataloğunu istettim, p.tesi kargoya verecekler haftaya elime ulaşır.. orda mutlaka istedin bir tane bulursun dediler bakalım...
  12. K

Ynt: AITOR JUNGLE KING I BICAK cevaplarınız için tşkrlr arkadaşlar, almaktan vazgeçtim.. şuan bora ve diğer bıçaklar üzerinde araştırmalar yapıyorum..
  13. K

Ynt: AITOR JUNGLE KING I BICAK açıkçası bu özellşkleri tek bir noktada toplamak cazip gelmişti ama sizin bakış açınızda doğru sonuçta ne kadar dayanıklı olabilir diye de tereddüt etmiyor değilim... bu bıçağın bana çok cazip gelmesinin bir diğer nedeni estetik açıdan çok güzel olması,, insa...
  14. K

Ynt: AITOR JUNGLE KING I BICAK fiyat olarak biraz pahalı benim yurt dışından getirme ihtimalim var orada 360-380 TL arasında fiyatı. youtube videosunu izledim özellikleri çok fazla pusulasından, sapanına,taşına, ateşine,misinasına benim tereddüt ettiğim nokta çeliğinin kalitesini, tek parça...
  15. K

Ynt: AITOR JUNGLE KING I BICAK bıçağın resmini yükledim... ayrıca yukarıda verdiğim adreste özellikleri anlatılıyor..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,178
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR