Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok sağolasın aslında enduro gerçekten eskiden yani sürekli aklımdaydı fakat ne biliyim eski askerim ben... Malum arazi arabaları asfaltta hakimiyet yönünden zayıf davranır... Bu konu hakkında enduro için ne diceksin yani özellikle otobanlar otoyollarda enduro diğerlerine göre hakimiyette nasıl...
teşekkür ederim tecrübeleriniz için ... Anlayrak okuduğumdan emin olabilirsiniz ve ilerde butura çıktığımda mutlak suretle buradan paylaşıcam ki 0 dan öğrenmek gerçekten oluyormuş desinler... :)
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhabalar murat ben 32 yasındayım ızmırdeyım .... gezmeye merakım var...memurdum ıstıfa ettım umarım daha rahat ve guzel yerler gezebılıcem...kısacası selamlar saygılar
Merhabalar...Adım Murat...32 yaşındayım izmirden yazıyorum;
Aslında nasıl gişreceğimi bilmiyorum konuya ama sürçü lisan edersek affola şimdiden;
Ben malum söylediğim gibi 32 yaşındayım; TSK dan istifa ettim şimdi izmirde yaşıorum ve aklımda sürekli hayatım boyunca yapmak istediğim birşeyv...