lamella kullanıcısının son içeriği

1. lamella

Bağlanmayacaksın

Ynt: Bağlanmayacaksın beğeniniz mesrur etti dostlar. paylaşım için ben de teşekkür ederim.. slm ile..
  2. lamella

Bağlanmayacaksın

bu sabah okudum ve paylaşmak istedim.. selam ve muhabbetlerimle... Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne. "O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin. Demeyeceksin işte.Yaşarsın çünkü. Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki. Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın. Ve zaten...
  3. lamella

Bizim Zamanımızı Özledim

Ynt: Bizim Zamanımızı Özledim bence de mesele birbiriyle oldukça ilişkili gibi geliyor. o dönemlerde maddi yokluk manevi paylaşımı artırmıştı belki de. uzaklıklar paranın pahalılanmasıyla başladı gibi. bu makalede anlatılan devirlerde, lise mezunu olmak başvurduğunuz her kurumda üst düzey...
  4. lamella

Bizim Zamanımızı Özledim

Ynt: Bizim Zamanımızı Özledim efendim elmayla portakal eşitlenmez ki :):)
  5. lamella

Bizim Zamanımızı Özledim

kimin yazdığını bulamadığım hoş bir makaleyi paylaşmak istiyrm. bnm değildir alıntıdır belirtmekte fayda var :) aynı keyifle okuyacağınızı düşünüyrm...selam ile... Benim çocukluğumda annelerimiz çalışmazdı. Okuldan eve geldiğimde boynumdaki anahtarla kapıyı hiç açmadım. Hatta babanım bile...
  6. lamella

Türkiye From 1000 Feet

alp alper'in 1000 feet'ten çektiği birbirinden güzel fotoğraflarla küçük bir türkiye seyahati. güzel hazırlanmış bir site, keyifli seyirler.... http://www.alpalper.com/kitap/kitap.html
  7. lamella

Sakarya-Karasu notları

Ynt: Sakarya-Karasu notları bu tatil sırasında daha çok daha kaliteli fotoğraf çekmeyi isterdim aslında ama 3 su kuşu elime ayağıma dolaşarak bana mani oldular. işte bu su kuşlarının kamera takılan görüntüleri :):):)
  8. lamella

Sakarya-Karasu notları

Ynt: Sakarya-Karasu notları
  9. lamella

Sakarya-Karasu notları

Merhaba sevgili gezenbilirler. Bir süredir, sakarya karasu’daydım. Hakkında birkaç fotoğraf ve birkaç izlenimle döndüm. Öncelikle, 15 km sahil şeridi olmasıyla dünya üzerinde sayılı sahil beldelerinden birisi burası. Berrak sularda yüzerken yanınızda bir denizatı görebiliyorsunuz, ya da yavru...
  10. lamella

Haftasonu Edirne (24-25 Şubat 2007)

Ynt: Haftasonu Edirne (24-25 Şubat 2007) Sevgili bordobereli, fotoğraflarımı beğendiğinize sevindim. Evet ters laleyle ilgili bu bahsettiğiniz hikaye anlatılır, farklı hikayeler de duydum. Örneğin; şadırvanda ki mermer sütunlar sürekli olarak yerebatan sarnıcında ki gibi yere gömülmekteymiş...
  11. lamella

En Güzel Balıkçılar

Ynt: En Güzel Balıkçılar balık bnm için de vazgeçilmezlerim arasında. beylikdüzü tarafında oturuyrm ve bu bölgenin en ünlü balıkçısı "balıkçı kenan"dır. yakın semtlerde birkaç şubesi var, restaurantların tamamı içkisiz. fiyatlar gayet makul. ayrıca büyükşehir belediyesinin küçükçekmece...
  12. lamella

Resimlerin ve Fotoğrafların Dili

Ynt: Resimlerin ve Fotoğrafların Dili gerçekten bir çoğuna inanmakta güçlük çektim şaka gibi fotoğraflar :) özellikle bu BULDAN fotoğrafı inanılır gibi değil......
  13. lamella

Hücre İçindeki Hayat

harvard'da hazırlanmış başarılı bir animasyon, protein sentezi ve çekirdek bölünmesini tüm detaylarıyla işleyen keyifli bir görsel. izlemenizi tavsiye ederim. http://aimediaserver.com/studiodaily/harvard/harvard.swf
  14. lamella

Best FM'de Cem Arslan'a Konuk Oluyoruz...

Ynt: Best FM'de Cem Arslan'a Konuk Oluyoruz... 1 saniyesini bile dinleyemedim. canlı bağlantı bir türlü açılmadı... :(:(
  15. lamella

Best FM'de Cem Arslan'a Konuk Oluyoruz...

Ynt: Best FM'de Cem Arslan'a Konuk Oluyoruz... ben dinleyemiyrm... :(

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,690
Kaydolan Son Üyemiz
ysnmt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR