Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: pw 250 4x4 tek kabin 2000 model
abi ön takım komple sıfırlandı yanı yenı difransiyel alındı ben sadece firen diskini değiştirdim gne aynı ilgin için çok tşk ederim
bayram abim oncelikle ilgilendiğin çok teşekkür ederim:
abim araç tam sağ manevra yada sol tam manevrada arazi vitesine takılınca ağırdevir yuksek devir farketmiyor kasılıyor yanı akisler zorlanıyor hanı birazda ha yuklensen akıs kesilecek gibi oluyor...
ewet bu konuda sana sonuna kadar katılıyorum bende 9 10 gündür sanayiye gidiyorum sorunu bulan olmadı bu doçları artık bakmıyolar ve arazilidewn anlayan usta kalmamış açıkçası karadenizde baktıracam arbada altta değişmeyen bi şanzuman kaldı onuda sokup...
s.a arkadaşalr ben bugun kayıtoldum ve bu ilk mesajım bana ankarda bu araba için yardımcı olabilecek anlayan bi tamirci lazım 1haftadır sanayideyim sorunu bulamadılar sıyıracamartık.
sorun: araba tam sağ ve sol manevrda kasıntı yapıyor on difrasıyel yenı değişti gene aynı bana yadımcı olabilecek...