lazyavuz kullanıcısının son içeriği

1. L

(Duster) Direksiyon Kutusu Sorunu

çözümü bende merak ettim
  2. L

2003 Nissan X-trail?

Ynt: 2003 Nissan X-trail? Arkadaşlar merhaba, kardeşimde 2005 model araç var BRC lpg kit taktımak istiyoruz, malum bu işte işçilik çok önemli bu aracı kullanan arkadaşlar İst/avrupa yakasında yer tavsiyesinde bulunurlarsa sevinirim.
  3. L

Duster Kolçak

Ynt: Duster Kolçak indirmle 133 tl + 6 tl kargo tuttu montajı kendım yaptım ve kolay
  4. L

Duster Kolçak

Ynt: Duster Kolçak akradaşlar benim alıp montaj ettiğim kolçak resimleri
  5. L

Duster Kolçak

Ynt: Duster Kolçak sayın veteriner bu aracı almadan önce QQ benzinli alacaktım , fakat bir arkadaşım yeni aldığı QQ aracıyla bir kaza geçirdi 80-90 km seyir halinde aracı revujlere surtu oyle ağır bir kaza değil araç yurur haldeydi ,aracı serviste yaptırdı sonuç masraf 15000 tl , neyseki kasko...
  6. L

Duster Kolçak

Ynt: Duster Kolçak evet bende monte ettim, herşey hazır geliyor, zaten sol koltuk kızağının arkasında vida yeri hazır, kızağın sonundaki vidayı biraz gevşetirseniz rahatça otuyor size kalan vidaları sıkmak , zaten montaj formu var ve montajı kolay sokme falan yok...
  7. L

Duster Kolçak

Ynt: Duster Kolçak ben teşekkur ederim, bilgi paylaştıkta güzel arkdaşlar, bu form sayesinde DUSTER sahip oldum ve aracımdam memnumun
  8. L

Duster Kolçak

Ynt: Duster Kolçak sayın, serkanefe evet istanbul dayım , kolçağı internetten gittigidiyor dan 42768303 serı nolu urun autoistanbul adlı satıcıdan aldım 2 günde geldi 6 tl kargo tuttu
  9. L

Duster Kolçak

Ynt: Duster Kolçak arkadaslar, sayın mimar-ankara'nın dediği doğru evet orjınal değil ama, bende kolçak olayını servise sormustum kolçak+işçilik pahalı geldiğinden, internetten sözü edilen armster koltuğu aldım ve kendim sol koltuk kızağına mevcut olan 2 vidalı yere montajını yaptım.. gayette...
  10. L

Extreme Off Roadçu Duster

Ynt: Extreme Off Roadçu Duster sayın sars77 ve suleymani sözlediklerinize aynen katılıyorum ve destekliyorum aynen keyfimize bakalım.. ;D
  11. L

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? NedenDuster ? yaşadığım ülkedeki fiyat,vergi,akaryakıt,servis,yedek parça,vs ..... göz önüne alınığında alınabilecek araç, uygun araç olmasındandır. bu araçları alan şahsım ve diğer arkadaşlar +/- zaten bilerek aldık...Yoksa ABD yaşasam bu araça zaten binmem, benzinin...
  12. L

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi sağolun teşekkurler...
  13. L

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? sayın, kyenipazar söz konus araçlarla ilgili olarak malum araç satış sitesinde 2010/2011 model satılık listesine bakmanızı önerim.. QQ . 272 ad , Juke.64 ad , C.captiva. 187 ad olduğunu görürsünüz 2010 ve 2011 yılında kompakt SUV satış adetlerine bakarsanız demek...
  14. L

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Arkadaşlar, 2011 yılı Kompakt SUV araç satışları ilgili dergiden ilk üç, Eylul /2011 Genel 2011 Nissan QQ 701 ad. 6343 ad. Chevrolet Capt. 539 ad. 5372 ad. Dacia Duster 528 ad. 5166 ad. işin ilginç yanı, 2.ci el araç satış...
  15. L

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Arkadaşlar , Ben de D U S T E R Laurete 1.5dCi 85Bg 4X2 +Look paket ile bende katıldım. yanlız arabayı hanıma kaptırdık. ;D Saygılarımla, Yavuz AYDIN

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.