LeoneKG kullanıcısının son içeriği

1. L

9 Temmuz'da Buluşuyoruz. :)

Ynt: 9 Temmuz'da Buluşuyoruz. :) Yahya Kaptan biraz ters olmuş ama bakalım =) Şimdilik askıda tutayım kendimi, gün yaklaştıkça duruma göre bilgilendiririm seni Deniz.
  2. L

Aktiflik

Ynt: Aktiflik Güzel bi tanışma etkinliğine katılabilirim.
  3. L

Yuvacık-Menekşe Yaylası Gezi

Ynt: Yuvacık-Menekşe Yaylası Gezi Benimde Cumartesi sınavım =) Bende onun stresi için çıkacağım dağlara =)
  4. L

Ynt: Yuvacık-Menekşe Yaylası Gezi Haklısın, farkındayım aslında. Arkadaşımız Menekşe Yaylası'nı görmek istiyormuş, o yüzden böyle birşey attık ortaya. Ama dediğinizi değerlendireceğim. Sizin katılımınız söz konusu olur mu ?
  5. L

Ynt: Yuvacık-Menekşe Yaylası Gezi Malesef. Yuvacık merkeze kadar otobüs sonrası tabana kuvvet =)
  6. L

Merhabalar; aytule nickname'li arkadaşımız ve ben 26 Haziran Pazar gününe bir Yuvacık-Menekşe Yaylası gezisi yapmayı kararlaştırdık. Bize katılımlarınız olmasını isteriz. Eğer ki daha önceden buralara gitmiş arkadaşlar, abiler, ablalar var ise bize önerilerini bekleriz. Günübirlik bir gezi...
  7. L

İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü Ekledim
  8. L

Aktiflik

Ynt: Aktiflik Tamam arkadaşım =) Umarım en kısa zamanda bir etkinlik düzenleriz
  9. L

İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü Valla beni kast ettiniz mi bilmiyorum ama, bir gezi düşünülürse katılmayı isterim =)
  10. L

Idognorge Adlı KULLANICI!

Ynt: Idognorge Adlı KULLANICI! Adminlerin yükünü hafifletmek için açtım bu konuyu ben. Eleştirmek için değil..
  11. L

Aktiflik

Ynt: Aktiflik Umarım olur =) Bu ayın 25'inden sonra bu tür bir org. düşünüyorum. Büyüklerimizden beklemek yerine bişeylere başlayıp onlarıda davet etmek gerek sanırım =)
  12. L

Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011)

Ynt: Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011) Dağa tırmanış yapmadan, min. çadır, mat, yiyecek gibi envanterle beş parasız ta İzmit'lerden katılma isteği olanlar olsa nasıl bir çözüm sunulabilir :D
  13. L

Aktiflik

Ynt: Aktiflik Anıtparkın oralarda mıydı ofis falan ? Ben daha öğrenciyim üstad ikinci kez YGS-LYS ye gireceğim bu sene =) Yaş 19 :D
  14. L

Aktiflik

Ynt: Aktiflik Bu ve bunun gibi şeylerden bahsediyorum kısaca işte =)
  15. L

Aktiflik

Ynt: Aktiflik İyi de birşeyler yapmak bizim elimizde. :D Devlet erkanından izin almamız gerekmiyor sanırım :D. Benim ilk düşüncem İzmit'te bir tanışma organizasyonu düzenlemek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri