Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Nedir benim bu pencereden çektiğim, hep camdan bak hep camdan bak.
Nice keyifli buluşmlar dileklerimle. Bir gün bende kıracam şeytanın bacağını.
MEsut abi hela olsun vallah, en doğrusunu yapıyorsunuz abi. Belki denk gelmişsinizdir bende atıclıkla ilgiliyim, silahı gören avcımısın demesinden bıktım.
Tüm Anoffa selamlar, sevgiler, saygılar.
Jeepçilerin belki hoşuna gider.
http://www.aliexpress.com/item/FREE-SHIPPING-High-Quality-JEEP-Multi-Function-Tools-Pliers-420-Steel-Multifunction-Outdoor-Survival-Spanner/658160891.html
Burada nasıl bir yazı yazmışım okumadan onaylamışım hayret ettim kendime. Kusura bakmayın.
Meali;
Saolun teşekkür ederim, Allah sizlere daha iyisini nasip etsin.
Savaş bey, araç oldukça büyük aslında, siz normal 500 ile karıştırdınız sanırım.
Saolaun teşekkür ederim, Allah sizlere daa yerini asipetsin.
sarlddddçabüyük siz 500 le karıştırdınız sanırım.
Aracımı sattım ama gidip 500L aldım dustera o kadar para vermek ağır geldi. :)
Arazi aracı alana kadar pencereye devam :)
Selamlar saygılar.
Bu sefer erken davranıyım, :)
Malum yarın bayram ve teleştan yazamayabilirim onun için şimdiden tüm ANOFF üyelerinin Ramazan bayramı mübarek olsun. Allaha emanet olun.
Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)
Yukarıdaki mesajım işin şakası ama Duster söylenenin/bilinenin aksine 3-4-5 litre/100km fazla yakıyormuş ben sakin kullanımda 5,5 LT/100km olarak biliyordum 8-9 litreler ciddi büyük rakamlar. Birde 4X4 ölçümü yapan değerli kullanıcılar...
Dış kapının mandalı olan ben, neredeyse 6-7 aydır sizleri takip ediyorum, atış grubuma ve sosyal etkinliklerde buluştuğum arkadaşlarıma hep sizlerin güzel dostluk ve arkadaşlığınızdan bahsediyorum. Neler yaşadınız tabiki hiç bir fikrim yok...