Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
videonun içeriğine bakmamanız beni çok mutlu etti, lütfen siz benim videolarımı izlemeyin, zaten siz her şeyin en iyisini bildiğiniz için youtube'a girip bir şeyler izlemenize de gerek olduğunu sanmıyorum.
karavan da fazla su olmasının ne gibi bir zararı olacak anlamadım, çağdaş karavan normları "küçük depo koyun sürekli çeşme mi arayın" diyor, 2 kişi her gün duş alsa yemek bulaşık yaklaşık 40 lt tüketim olur, 6 bilemedin 7 gün anca yeter, biz ücretli kamp alanlarına da girmiyoruz (kendi...
merhaba, yorumunuz için teşekkürler.
hortumu aldığım yer sıcak su için sorun olmayacağını, kombilerde de aynı sistemin kullanıldığını söyledi. lpg tüpünü gergi gerçekten çok sağlam 500 kg kadar rahat dayanır, tüpün altında menfez var (tse zorunlu tutuyor), şofbeni aslında kullanacağımızı pek...
Hayırlı olsun, şimdiden kolay gelsin.
Bizde de 13m3 ducato var, karavanı kendimiz yapıyoruz, yaptığımız işleri youtube kanalımız da paylaşıyoruz.
Eğer ilgilenirseniz LİKYA LİFE kanalından izlemenizi tavsiye ederiz.