Lordkaradavut kullanıcısının son içeriği

1. Lordkaradavut

Çekme Karavanla İlk Seyahat

Merhabalar; Öncelikle hayırlı uğurşu olsun.Hayalinizi gerçekleştirmissiniz. Bende 5008 sahıbı olarak nacizane bir tavsiyede bulunmak isterim.Kimileri için çok tartışmalı bir konu olmak ile beraber yaklaşık 1 yıllık tecrübemi paylaşacağım. Bende 1 yıl önce 5008 aracıma chiptuning uygulaması...
  2. Lordkaradavut

98 Crv Ve Hararet

Guvenlık olarak bır radyotorcuye gıdıp radyotorunuzu kontrol ettırın.zamanla tıkanıp hareret yaptırabılıyor.radyotorde muhakkak antıfırıslı saf radyotor suyu kullanın tıkanmaları mınımuma ındırgemek ıcın. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. Lordkaradavut

Iveco M23 - M29 Hakkında Bilgi Ve Tecrübesi Olanlar..

Bende ehliyet sınıfını merak ettım acıkcası.Facebook adresıne baktım pek aktıf gozukmuyor. Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
  4. Lordkaradavut

Panelvanların Kargo Bölümleri Kesilip Uzatıp Genişletilebilir mi?

Arka kapı iptali ile araç şekil değiltirmiş,güzel olmuş.İleride bagaj demiri,Portatif merdiven gibi aksesuarlarla zenginleştirebilirsiniz.Güzel gunlerde kullanın Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  5. Lordkaradavut

Fikir Imecesi Yapsak, Ducato 12m3 Panelvan Hemencecik Motokaravan Oluverse

Halen Takipteyim [emoji1] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  6. Lordkaradavut

Alkoven (yapma Kasa) Yapım Ücretleri

Takip Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  7. Lordkaradavut

Çekme Karavan Tavsiyesi

Selamlar Bahsi geçen tsi motorlar(Turbo Fuel stratified)yüksek sıkıştırmalı motorlardır.Piyasaya çıkış amqçları genelde düşük hacimden yüksek güç üremektir.ARaçların güç üretimini ölçen dynometrelerle rahatlıkla ölçülebilir.Aracın yazılımını degıstırerek fabrıka verısı uzeınde beygır ve tork...
  8. Lordkaradavut

Çekme Karavan Araç Uyumu

Herkeze merhaba.2010 model 5008 sahıbı olarak arkadasımızın bahsettıgı kılolarda karavan cekmenın sağlıklı bır 5008 de sıkıntı yaratacagını dusunmuyorum.Kullanma klavuzunda aac doluyken frenlı 1200 kg cekebılır arac agırlıgını dusurursenız(yolcu sayısını dusurursenız cekme kapasıtesı artar fakat...
  9. Lordkaradavut

Karavan Ile Zorluklar

Sanırım 5008 aracınız
  10. Lordkaradavut

Fikir Imecesi Yapsak, Ducato 12m3 Panelvan Hemencecik Motokaravan Oluverse

Her satırını tek tek okumuş biri olarak merak ediyorum.Son durum nedir acaba?Yaklaşık 4 aydır bir bilgi gelmemiş.Umarım kötü bir durum yoktur.
  11. Lordkaradavut

İlk Adımı Attım Sonunda - Ducato 12,6 M3 - Karavan Yaptırıyorum

Teşekkürler.Çok güzel olmuş.Güle güle kullanın.
  12. Lordkaradavut

2011 Iveco Daily 35c15 17m³ Panelvan Hakk.

Hayırlı olsun.son halnızı beklıyoruz.
  13. Lordkaradavut

İlk Adımı Attım Sonunda - Ducato 12,6 M3 - Karavan Yaptırıyorum

Fotografları goremıyorum maalesef.YüGormek ıcın yapabılecegım bır sey varmı.(ipad)
  14. Lordkaradavut

Sonunda Başladım 17m3 Peugeot

Hayırlı olsun güle güle kullanın.Son halini bekliyoruz.
  15. Lordkaradavut

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Değerli üyeler herkese merhaba. İstanbuldan Volkan. amatör fotoğrafçı ve amatör gezgin sayılırım.Herkese selamlar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri