LordSul kullanıcısının son içeriği

1. LordSul

MSD 6A elektronik ateşleme 75 Jeep CJ

232 makine, ancak üzerinde çift boğaz Weber 32/36 karbüratör var, geçen sene taktırmıştım. Düşük devirlerde hatırı sayılır güç artıı hissettim,ancak uzun yolda benzin tüketimi inanılmaz arttı. Bu tüketimi azaltmanın yollarını ararken dikkatimi MSD Ateşleme modülü çekti, hem performansı artırıp...
  2. LordSul

4x4 arazi lastigi mudzilla taks

Ynt: 4x4 arazi lastigi mudzilla taks Kardeş ben sana özelden ulaşamıyorum, yeni üye olduğum için, yollayamadım telefon numaramı. Sen bana atabilirsen tel no'nu özelden, ben sana ulaşabilirm. Teşekkürler
  3. LordSul

4x4 arazi lastigi mudzilla taks

Ynt: 4x4 arazi lastigi mudzilla taks selamlar Bende 33x12.5x15 Maxxis Mudzillalar var, tam da 35e geçmek için araştırıyordum. İlgilenirseniz özelden mesajlaşalım lütfen. İyi günler
  4. LordSul

Bu araç hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ynt: Bu araç hakkında ne düşünüyorsunuz? Tabi önemli detay..:D Burda torna ustasına ufak bişeyler yaptırmak bile imkansız, Mersine bi atılıp gelmek daha mantıklı..:D
  5. LordSul

Bu araç hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ynt: Bu araç hakkında ne düşünüyorsunuz? İlk anda fiyat cezbediyor olabilir, ama burda herkes de katılacaktır, 3.800, seni hem yollarda perişan edecek, hem de cebini perişan edecek, bi de sanayilerde olduydu, olmadıydı, günlerin haftaların geçecek. Benim CJ 75' olmasına rağmen modifiye parçası...
  6. LordSul

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Kıbrısdan selamlar, Ankaradan yıllar önce aldığım, 4sene önce kıbrısa getirdiğim CJ. Aslında ,1975 CJ şaseye sahip, 232 makine, 3 ileri, ön arka aks ve dağıtıma bakılırsa 1975 CJ5e uygun. Ama tabi jandarma çıkışlı, neler neler yapılmış CJ7 olmuş, öndeki gereksiz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,071
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
Karalı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri