Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Trans Kaçkar
şuan 3 kişiyiz. 2 gün sonra likyaya gidiyoruz açılışı yapıyoruz. Bahsettiğim gibi bir kaç yeri araştırdık ama bir hayli pahalı fiyat verdiler gps bu sorunu çözer düşüncesindeyiz uzun bir yüeüryüş planlıyoruz 8 gün civarı kamplı olarak uyarsa tarihler birlikte etkinlik yapabiliriz.
Ynt: Trans Kaçkar
Merhaba;
ağustosda bizde planlıyoruz kaçkar, gps de var rehberle konuştum günlük 200 tl istiyor biz kendimiz gidiceğiz gelmek istersen o tarihlerde haberleşelim..
Merhaba arkadaşlar, daha önce etaplarını yürdüğümüz likya yolunun kalan etaplarını yürüyerek bitirmeyi planlıyoruz. kaş da buluşup, kekova etaplarını bitirip, tekirova geçiyoruz ordandan antalyadan istanbula dönüyoruz. kaş da 12:00 de buluşuyoruz. toplam 3 kişiyiz. doğada kalıyoruz. kampingde...
Ynt: 2013 Eylül Ayı Likya Yolu Yol Arkadaşı
Sevgili Metin, ben senin siteni incelemiş parkur ve güzargah ile yazdıklarını bir bir not ettim kafama, teşekkür ederim, şimdi karar verince yazılı olarak not edicem..
Kondisyon için bakalım hep hazır tutmak gerekir ama ,ilk günler biraz zor olabilir fakat mevsim imdadımıza yetişebilir :) kaş güzel konakladım ve dalış da yaptım. İstanbuldan gelirim, muhtemelen otobüs olur ama uygun uçak olursa tercih edebiliriz...
Kondisyon konusunda sıkıntı yok diyebilirim, şırnak da komando olarak yaptım askerliği :) o konuda bir kuşkun olmasın, bayram olmaz çünkü, izinleri böyle ayarladık bayramda başka bir arkadaş çıkıcak izne, ama dediğim kesindir eylül 30 kesin gideriz ...
Karia yolunu da incelidim, Dikkat çekici görünüyor , ama gözardı edilecek bir parkur değilmiş, listeme aldım :):)ama benim tercihim likya yolu diye düşünüyorum, ölüdenizden başlamak dediğin gibi adrasan içi ise ulaşım kullanır o parkuru da yürümek...
Mevsim olarak eylül sonu uygun olur düşüncesindeyim. 8 GÜN kadar izne sahip olucağım, Atlas dergisi ile, dag ile, doğa gezilerine katıldım. Dediğin gibi ormanda pasaport sormazlar, :) parkur ile ilgili fikrin varmı, araştırmalarım neticesinde...
Merhaba;
Likya yolu için yürüyüş arkadaşı arıyorum, eylül sonu itibari ile, bir kaç kez treeking deneyimim oldu, aklımda herhangibir parkur planım yok, ilgilenen arkadaşlardan mesaj bekliyorum. adrasan, gelidonya feneri diye düşünmekteyim.