lortoğlu kullanıcısının son içeriği

1. lortoğlu

Trans Kaçkar

Ynt: Trans Kaçkar Selamlar; PLANDA değişiklik olucak sanırım haziran 20 den sonra 2014 katılmak isteyen var mıdır.
  2. lortoğlu

Trans Kaçkar

Ynt: Trans Kaçkar şuan 3 kişiyiz. 2 gün sonra likyaya gidiyoruz açılışı yapıyoruz. Bahsettiğim gibi bir kaç yeri araştırdık ama bir hayli pahalı fiyat verdiler gps bu sorunu çözer düşüncesindeyiz uzun bir yüeüryüş planlıyoruz 8 gün civarı kamplı olarak uyarsa tarihler birlikte etkinlik yapabiliriz.
  3. lortoğlu

Trans Kaçkar

Ynt: Trans Kaçkar Merhaba; ağustosda bizde planlıyoruz kaçkar, gps de var rehberle konuştum günlük 200 tl istiyor biz kendimiz gidiceğiz gelmek istersen o tarihlerde haberleşelim..
  4. lortoğlu

Üçağız - Aperlae - Kılıçlı - Apollonia - Boğazcık, Kaş Ve Tekirova Etapları 8 Gün 03.04.2014-11.04.2

Merhaba arkadaşlar, daha önce etaplarını yürdüğümüz likya yolunun kalan etaplarını yürüyerek bitirmeyi planlıyoruz. kaş da buluşup, kekova etaplarını bitirip, tekirova geçiyoruz ordandan antalyadan istanbula dönüyoruz. kaş da 12:00 de buluşuyoruz. toplam 3 kişiyiz. doğada kalıyoruz. kampingde...
  5. lortoğlu

2013 Eylül Ayı Likya Yolu Yol Arkadaşı

Ynt: 2013 Eylül Ayı Likya Yolu Yol Arkadaşı Sevgili Metin, ben senin siteni incelemiş parkur ve güzargah ile yazdıklarını bir bir not ettim kafama, teşekkür ederim, şimdi karar verince yazılı olarak not edicem..
  6. lortoğlu

Ynt: 2013 Eylül Ayı Likya Yolu Yol Arkadaşı Ekledim kardeşim ; face den devam ederiz..
  7. lortoğlu

Ynt: 2013 Eylül Ayı Likya Yolu Yol Arkadaşı Kondisyon için bakalım hep hazır tutmak gerekir ama ,ilk günler biraz zor olabilir fakat mevsim imdadımıza yetişebilir :) kaş güzel konakladım ve dalış da yaptım. İstanbuldan gelirim, muhtemelen otobüs olur ama uygun uçak olursa tercih edebiliriz...
  8. lortoğlu

Ynt: 2013 Eylül Ayı Likya Yolu Yol Arkadaşı Kondisyon konusunda sıkıntı yok diyebilirim, şırnak da komando olarak yaptım askerliği :) o konuda bir kuşkun olmasın, bayram olmaz çünkü, izinleri böyle ayarladık bayramda başka bir arkadaş çıkıcak izne, ama dediğim kesindir eylül 30 kesin gideriz ...
  9. lortoğlu

Ynt: 2013 Eylül Ayı Likya Yolu Yol Arkadaşı Karia yolunu da incelidim, Dikkat çekici görünüyor , ama gözardı edilecek bir parkur değilmiş, listeme aldım :):)ama benim tercihim likya yolu diye düşünüyorum, ölüdenizden başlamak dediğin gibi adrasan içi ise ulaşım kullanır o parkuru da yürümek...
  10. lortoğlu

Ynt: 2013 Eylül Ayı Likya Yolu Yol Arkadaşı Mevsim olarak eylül sonu uygun olur düşüncesindeyim. 8 GÜN kadar izne sahip olucağım, Atlas dergisi ile, dag ile, doğa gezilerine katıldım. Dediğin gibi ormanda pasaport sormazlar, :) parkur ile ilgili fikrin varmı, araştırmalarım neticesinde...
  11. lortoğlu

Merhaba; Likya yolu için yürüyüş arkadaşı arıyorum, eylül sonu itibari ile, bir kaç kez treeking deneyimim oldu, aklımda herhangibir parkur planım yok, ilgilenen arkadaşlardan mesaj bekliyorum. adrasan, gelidonya feneri diye düşünmekteyim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR