Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Defender sevdalıları,
İlk postum !
Malum kış geldi. Gündelik kullandığım arslanımın motoru işe varıncaya kadar ısınmıyordu.
Bende bir nebze de olsa soğuğu kesmesi için brandacıda radyatör örtüsü yaptırdım.
Pek kullanmayacak olsamda, su geçişlerinde de işe yarıyacaktır.
Sağulsun ustada çok güzel...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)
Erhan Bey,
Çok teşekürederim. Evet lastiklerim derin diş. Dediğiniz gibi tüketime etkisi var ama ilk ölçümlerim 40 krs yi geçmiyordu. Böyle idare ederim demiştim ama çıkmaya başlayınca sorun olduğunu anladım. Yardımınız ve...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)
Erhan Bey,
Merhabalar.
Yazılarınızı ilgi ile takip ediyorum. Avatarda göreceğiniz 1990 110 benzinlide benim aracım. Benzinli ve lpg li. 1.5 ay oldu alalı. Bostancı BRC servisine götürdüm ayar yaptırmaya fakat karburotorluden...
Ynt: Beyaz Defender 110 1990 Model
Merhabalar,
Debriyaj kesinlikle fark etti. Zira 21 senelik çıkan parçaların halini görseydiniz. Bitikti zavallılar. Ama sanmayınki normal binek araba kıvamına geldi. Rahatladı cok cok az daha kas yaptırır ama tabiki pamuk değil. Çatal ve şemsiye değişmedi.
Ynt: Beyaz Defender 110 1990 Model
Merhabalar,
Cok güzel aracınız. Benimde 1990 saglık bakanlığı çıkışlı 110 um var. 3 hafta oldu alalı. Sizinki kadar az kilometreli değil zira ben bakanlıktan sonraki 3 sahibiyim. 94000 km de. Sagolsun ustamla beraber vuruntuyu giderelim diye yola çıktık ama...
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Herkese Merhabalar,
İstanbul da özel bir şirkette konteyner pazarlaması yapıyorum. Yaş 38.
Yıllardır süre gelen Defender sevdama bu gün itibari ile kavustum.
1990 110 2.5 benzinli/lpg li
Herkese saygılar/sevgiler
Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)
İbrahim Bey,
Merhabalar. Yeni Defender sahibi olacağım. Siteyede yeni üyeyim. Gerçekten detay ve özen olarak çok çok güzel bir araç yapmışınız. Bende sizin gibi bu gün alayım, ömrümün sonuna kadar onu kullanayım istiyorum. Kavuşana kadar elimden...