lysmhc kullanıcısının son içeriği

1. L

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) ŞEHİR DIŞI ÖLÇÜM Aracım: 4x4 Duster Lastik:BFG 215-70-16 AT Güzergah:Giresun-İstanbul(Pendik) gidiş dönüş. Katedilen Mesafe(km):1850km Kullanım Şekli:Sakin,genellikle 90km/h-100km/h arası.Nadiren 100km/h üstü(sollamalarda) Harcanan...
  2. L

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Krom kaplama ön bar servisten alınmış orijinal üründür. 11.01.2011 tarihli servis faturasına baktım şimdi fiyatı 428tl +kdv
  3. L

Duster Ön Yolcu Koltuğu Altındaki Döşemenin Su Alması

Ynt: Duster Ön Yolcu Koltuğu Altındaki Döşemenin Su Alması Tavan döşemesinde en ufak ıslaklık olmamıştı.Bunun iki nedeni var bence.Birinci nedeni suyun sadece çok şiddetli yağmurlarda çok az miktarda sızması,ikincisi de anten kablosunun dışında süngerimsi bir malzeme var bu malzemenin suyu...
  4. L

Duster Ön Yolcu Koltuğu Altındaki Döşemenin Su Alması

Ynt: Duster Ön Yolcu Koltuğu Altındaki Döşemenin Su Alması Evet hallettik çok ilginç bir yerden almıştı suyu.Şiddetli yağmurda radyo anteninin dibinden giren su anten kablosundan kayarak sağ ön döşemeye sızıyormuş.Anteni söküp dibini silikonladılar sorun kalmadı.
  5. L

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Ben gerçekten çok memnun kaldım Bf'nin kar performansından.Aşağıdaki linkte de bir kar performansı değerlendirmem var. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=98203.80
  6. L

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Bir Bf Goodrich'li Duster resmi de benden olsun.
  7. L

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz.Biz makyajsız Duster kullanıcılarının bir nebze merakını giderdiniz zamanla yeni deneyimlerinizi okumak dileğiyle.
  8. L

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Olcay Bey,aracınız hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.Uzun bekleyiş ve araştırmalar sonucu yeni Duster ı aldınız.Araçla ilgili ilk izlenimlerinizi merak ediyoruz,donanımı(navigasyon,hız sabitleyici vs.) yol sesi, fiyatı vb. konularda bizlere...
  9. L

DUSTER DA NERDEN GELDİĞİNİ ANLAMADIĞIMIZ SESLERİN TELAFİSİ

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi Süleyman Kaptan öncelikle geçmiş olsun,umarım tez zamanda hayırlısıyla hallolur aracınızdaki sıkıntı. Bugün ben de denedim lock modunda sağa ve sola dönüşlerde kasılma var.Sola dönüşte sol arka sağa dönüşte de sağ arka tekerlekler...
  10. L

2010 4x4 Ler 30 Km, 2011 Sonrası 80 Km'de 4x2 Ye Mi Geçiyor ?

Ynt: 2010 4x4 Ler 30 Km, 2011 Sonrası 80 Km'de 4x2 Ye Mi Geçiyor ? 2011 Kullanıyorum 80km'den sonra 4x2 ye geçiyor.
  11. L

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Continental Crosscontact Lx 215 65 16 98H
  12. L

Dacia Duster At Lastik Secimi

Ynt: Dacia Duster At Lastik Secimi Duster'ımda BF Goodrıch All Terrain T/A 215 70 16 kullanıyorum.Dört adet kar lastiğim de olmasına rağmen şu an bf ler üzerinde.Giresun'da yaşıyorum öğretmenim okullar yarınla birlikte üç gündür yoğun kar nedeniyle tatil.Bugün çıktığım siteye modifiyeli...
  13. L

Bfgoodrich Ve Silverstone Kampanyası Eylül Son

Ynt: Bfgoodrich Ve Silverstone Kampanyası Eylül Son 4BFG 215/70R16 için Giresun a kargo ve taksit seçenekleri hakkında bilgi verebilir misiniz?(4 adet)
  14. L

Bfgoodrich Ve Silverstone Kampanyası Eylül Son

Ynt: Bfgoodrich Ve Silverstone Kampanyası Eylül Son BFG 215/70/16 at lastik yok mu? Varsa fiyat nedir?
  15. L

4x4 Dusterler ile Offroad ve Mangal Gezisi Planı

Ynt: 4x4 Dusterler ile Offroad ve Mangal Gezisi Planı Sayın Ümiterkan,fotoğrafların devamını bekliyoruz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri