Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, aracımda kısa bir süredir inanılmaz yüksek derecede bir fan sesi var özellikle klima açıkken ve yokuş tırmanırken.
Sürüş esnasında her an yapmasada çoğunlukla gaza basıldığında tahminimce fan en üst seviyede çalışıyor ve aşırı gürültülü bir ses çıkıyor yolda insanlar bile dönüp...
Herkese selamlar kısa bir süredir eşime freelander II 2.0 si4 almayı düşünüyorum bu aracı kullanan yada bılgısı olanlar yardımcı olabılırlerse sevınırım. Öğrenmek istediğim kronik ağır masrafları varmıdır, alırken nelere dıkkat etmeliyim buarada aklımıza takılan bir araç var 2012 35 bın km'de...
Ynt: Jeep Cj-5 Arıyorum
biraz konuyu hortlatmış gibi oldum ama cj almak tan vazgeçtim cevap veren ilgilenen arkadaşlara çok teşekkürler ama atv almaya karar verdım gittim a2 ehliyeti aldım bu haftada atv alıcam
Ynt: Jeep Cj-5 Arıyorum
bu aracda dikkatimi çekmisti çok güzel duruyor sadece ben izmirde yaşıyorum giresun biraz uzak kaldığı için çok üstünde durmadım.
Merhabalar ben Mustafa Orçunus aranıza yeni katıldım.nette cjlerle ilgili araştırma yaparken sitenize rastladım ve nerdeyse bu konuyla ilgili çoğu konuyu okudum.
2. araç olarak yıllardır bir cj-5 alma planım vardı buaralar ciddi olarak cj-5 arıyorum eşdosttan tanıdık satan tanıdığınız varsa...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
selamlar ben Mustafa Orçunus İzmir Karşıyakada yaşıyorum gayrimenkul sektöründe çalışıyorum.Jeep JC-5 almayı planlıyorum araştırma yaparken rastladım birçok bilgiye ulaştım ve aranıza katılmak istedim