m.orcunus kullanıcısının son içeriği

1. m.orcunus

Yüksek Fan Sesi Yardım!!

Bendeki problem biraz daha sistemsel bir hata gibi geliyor ama yarın baktırıcam artık bakalım
  2. m.orcunus

Motorunuz Nedir?

2016 Vespa Gts 300 supersport kullanıcısıyım Aramızda izmirde ikamet eden vespa kullanıcısı varmıdır?
  3. m.orcunus

Yüksek Fan Sesi Yardım!!

Merhabalar, aracımda kısa bir süredir inanılmaz yüksek derecede bir fan sesi var özellikle klima açıkken ve yokuş tırmanırken. Sürüş esnasında her an yapmasada çoğunlukla gaza basıldığında tahminimce fan en üst seviyede çalışıyor ve aşırı gürültülü bir ses çıkıyor yolda insanlar bile dönüp...
  4. m.orcunus

Freelander Ii 2.0 Si4 Hakkında

Herkese selamlar kısa bir süredir eşime freelander II 2.0 si4 almayı düşünüyorum bu aracı kullanan yada bılgısı olanlar yardımcı olabılırlerse sevınırım. Öğrenmek istediğim kronik ağır masrafları varmıdır, alırken nelere dıkkat etmeliyim buarada aklımıza takılan bir araç var 2012 35 bın km'de...
  5. m.orcunus

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? merhabalar, benimde yeni motorum tgb 325 atv yaklaşık 2 hafta önce aldım ufak tefek eksikleri var yavaş yavaş tamamlıycam.
  6. m.orcunus

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur bana da yollarsanız sevinirim mustafa.orcunus@hotmail.com
  7. m.orcunus

Jeep Cj-5 Arıyorum

Ynt: Jeep Cj-5 Arıyorum biraz konuyu hortlatmış gibi oldum ama cj almak tan vazgeçtim cevap veren ilgilenen arkadaşlara çok teşekkürler ama atv almaya karar verdım gittim a2 ehliyeti aldım bu haftada atv alıcam
  8. m.orcunus

Jeep Cj-5 Arıyorum

Ynt: Jeep Cj-5 Arıyorum ss deki araç gerçekten özenle toplanmış ve çok narin bir araç gibi duruyor ama özelikle aklımda olan nasyoneldeki araç
  9. m.orcunus

Jeep Cj-5 Arıyorum

Ynt: Jeep Cj-5 Arıyorum bu aracda dikkatimi çekmisti çok güzel duruyor sadece ben izmirde yaşıyorum giresun biraz uzak kaldığı için çok üstünde durmadım.
  10. m.orcunus

Jeep Cj-5 Arıyorum

Merhabalar ben Mustafa Orçunus aranıza yeni katıldım.nette cjlerle ilgili araştırma yaparken sitenize rastladım ve nerdeyse bu konuyla ilgili çoğu konuyu okudum. 2. araç olarak yıllardır bir cj-5 alma planım vardı buaralar ciddi olarak cj-5 arıyorum eşdosttan tanıdık satan tanıdığınız varsa...
  11. m.orcunus

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi merhabalar ben de 2013 dacia duster 4x2 laureate 1.5dci 110bg beyaz look paket araç sahibiyim.
  12. m.orcunus

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selamlar ben Mustafa Orçunus İzmir Karşıyakada yaşıyorum gayrimenkul sektöründe çalışıyorum.Jeep JC-5 almayı planlıyorum araştırma yaparken rastladım birçok bilgiye ulaştım ve aranıza katılmak istedim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri