M_Yamadag kullanıcısının son içeriği

1. M_Yamadag

Jeep Geri Çagırımdan Bedava Kontak Ve Anahtar Değişimi Yapıyor..

Benim araçta da moparın sitede airbag sensörlerini kontrol eden modül için recall görünüyordu, aradım Bursa yetkili bayiyi şu an açık bir geri çağırma yokmuş.
  2. M_Yamadag

Jeep Geri Çagırımdan Bedava Kontak Ve Anahtar Değişimi Yapıyor..

Merhaba, Benim araçta da airbag sensörlerini kontrol eden ORC modülü için geri çağırma var, siz hallettirdiniz mi? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  3. M_Yamadag

Suzuki Grand Vitara Satıp 2.7 Crdi Grand Cherokee Almak.??

Merhaba teşekkür ederim, sattığım araç da F20 idi bu arada :) Şanslısınız sizde ikisi birden var maşallah ;) AT lastiklerde aklımda bf ko2 vardı ama ufaktan bir araştırdım cooper discoverer at3 sport daha iyi diye kıyaslanmış, lastik ebadı olarak orijinal mi tavsiye edersiniz? Şimdilik...
  4. M_Yamadag

Teşekkür ederim, Allah gönlünüze göre versin. Ben de binek araç satıp aldım, 2-3 ay bekledim, geçen çarşamba Yalova’da sattım aracı, arife günü yarım günlük mesai saati içerisinde Düzce’den aldım aracı :) Km 310bin, 2011’de 2 ad hasar kaydı var 900 ve 1800tl şeklinde. Fiyat hususunu özelden...
  5. M_Yamadag

Merhaba, ben de Bursa'dayım, 3-4 aydır süredir GC almayı planlıyordum, ilk etapta zj 5.2 ve 5.9'lara merak saldım, Bursa'daki neredeyse tüm ilanları gezdim baktım, böyle böyle ve internet araştırmaları ile GC hakkında bilgi sahibi olmaya başladım. Tabii bu forumdan misafir olarak da çok konu...
  6. M_Yamadag

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Arkadaşlar merhaba, Adım Murat Yamadağ, evli ve 1 çocuk babasıyım, Bursa'da bir otomotiv fabrikasında Lojistik Mühendisi olarak çalışıyorum, aynı zaman mütercim tercümanım, zamanında bazı dizi ve filmlerin altyazılarını hobi olarak çevirmiştim, belki aranızda bu nicke denk gelenleriniz vardır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,971
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR