Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Dize Araçlar, Devirli mi kullanılmalıdır ?
Herkese Selamlar,
Dizel nasıl kullanılır derken bircok ince noktayıda öğrenme şansım oldu,fakat en çok takıldığım nokta yakıt kalitesi kime nasıl güvenmeliyiz bilemiyorum.Yakıt kalitesi ile ilgili önerileriniz varsa merakla...
Ynt: ford exproler limited 95 aldım fakat arkası sola yatık duruyor amortisör mü ?
Doktor korkuyorum... :)heheh .Alptekin bey geçmiş olsun yeni bir yer keşfederseniz haber vermeyi unutmayın malum hepimiz aynı dertten muzdaripiz.Saygılar selamlar.
Ynt: ford exproler limited 95 aldım fakat arkası sola yatık duruyor amortisör mü ?
Teşekkürederim bu arada geçenlerde yolda kaldım ali ustanın telefonuda yanımda olmayınca eşim heralde sizi aramış kusura bakmayın.Yakıt pompasını değiştirip sorunu çözduk ama hala yapılacaklar var tabi görüşmek...
Ynt: Ford Explorer Hakkında
Teşekkurederim en kısa zamanda fotoraflarını forma ekliyeceğim,bu arada keratanın yakıt pompası bozuldu ve yolda kaldım ama olsun hala seviyorum....saygılar.
Çok teşekkürederim işlerim nedeni ile bilgisayarımın başında çok vakit geçiremiyorum,biraz geç cevap veriyorum heralde hehe.Tekrar teşekkür ederim havaların ısınması ile beraber aracı elime alıcam o zaman mutlaka...
Ynt: Ford Explorer Hakkında
Merhaba Toprak ford explorer hakında yazı görünce hakkaten mutlu oluyorum ,fazla paylaşılan bir araba değil ama çok sevdiğim bir alet.Ben geçen sene Mart ayında hasber kader tanıştık ford explorer'la aracımı aldığımda arkası eğik duruyor sanki araba ayağını...
Çok teşekkür ederim.Aklıma gelmedi diğil ama nasıl ve nereden ulaşıcağımı bilmiyorum ve Amerikadan parça getirmenin kulfeti ne olabilir yani vergi vs. şu an havalı sistemi iptal ederek tek çıkma normal bir...
Ynt: Grand Cherokee Limited 5.9 Aks Kesme, Tam Sağ ve Sollarda Kasma
Herkese selam ,
bende de 98 model 5.9 zj var ve son 2 aydır aynı kasmaları yasıyorum özellikle park yerlerinde direksyon tam sağ ve sollarda acayip bir lastik gıcırdaması ve aracı tutan bir kasma (araç tam sağ ve solda...
tekrar teşekkür ederim gelişmeleri ve öğrendiğim yeni konuları paylaşmaya devam edelim görüşmek üzere ...
Çok teşekkur ederim evet Ankaradayım,bu aracı çok sevdiğim için ne gerekiyorsa yaptırıcam bana kozanoğlunun bilgilerini ulaştırabilirseniz çok sevinirim bir an önce sorunu çözmek istiyorum malum yaz geliyor...
teşekkürederim sistemi iptal ettim off düğmesi var onda sıkıntı yokta acep kime baktırmalıyım bu araçlardan kim anlar su an onu düşünmekteyim diğer aracı akgün aydına götürüyorum jeep cherokee cok memnunum ama...
Herkese selam yaklaşık 1 ay önce ford exproler limited 95 model bir araç aldım.İlk kullanımlarımda dikkatimi çekmedi ama arka sol kısımda aracı durdurduğumda (stop)
bir komprosör sesi gelmeye başladı bir süre çalışıp duruyor biraz endişe etmekle beraber sonuçta sistemi keşfettim.yuksekliği...
Ynt: LPG'li Cherokee mi, Dizel Land Rover mı?
herkese selamlar ,
bende uzun zaman dizel jipmi yoksa gc5.9 mu diye çok düşündüm ve şu an bir gc 5.9 sahibiyim ve ne kadar doğru bir karar vermişim anlatamam fazla işi hikayeye dökmeyeyim sonuç olarak benim98 5.9 lx 96 TL'lik LPG ile 276 km yol...