Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2004 Grnd Vitara Direksiyon Mafsalı
Dün Ankara'da Tuncay ustaya gittim. Direksiyon mafsalı söküldü. Sorun mafsalın istavroz öncesindeki ekleminde çıktı. Çok güzel anlatamamış olabileceğimi düşündüğümden resim ekliyorum..
İstavrozun öncesindeki parça aslında iki parça. Bu iki parça...
Ynt: 2004 Grnd Vitara Direksiyon Mafsalı
Benim 2004 Grand Vitara'da da aynı sorun belirdi. Tofaş parçasıyla yapılan çözüm nasıl oldu merak ettim. Araç hala sizde mi? Direksiyon hala süper mi?
Ynt: Otomatik Vitara Arıyorum.
Arkadaşımda Actyon Sports 2.0 4 çeker en full modeli var. Satıyor.. Arazi performansından memnun değil.. Yeni kasa ESP'li Grand Vitara alacak. :)
Ynt: Grand Vitara Alacağım Esp Off Road A Olumlu Etki Eder Mi?
selam
esp'li modellerde elektronik diferansiyel kilidi (EDL) var. Arazide faydası çok olur.. ESP'li alın derim..
Ynt: Grand Vitara 2005
selam.. ben 2004 model 5 kapı kullanıyorum. 4 çekere geçince gösterge panelinde ışık yanıyor. resmini çekip göndermeye çalışırım.
Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (off-road Araçları)
Hoş geldin arkadaşım. Bende de 2004 grandvitara var. Eğer kırkkonaklar civarındaysan seve seve gösterebilirim.
Ynt: Suzuki Vitaram Elektrık Vermiyor
Selam,
Dudullu'da imes'in yakınında Özcan usta var. Ben de buradan bulup gitmeye başlamıştım zamanında. Şehir değişikliği nedeniyle 2-3 senedir gitmiyorum. Umarım telefon numarasında bir değişiklik olmamıştır. 532 403 2178 numaradan ulaşmayı deneyin...
Ynt: Suzuki Vitaram Elektrık Vermiyor
Öncelikle Gezenbilir ailesine hoş geldin arkadaşım. İstanbul veya Ankara'daysan sana iyi Suzuki ustaları önerebilirim.
Sorunu kendi kendine çözmek istiyorsan öncelikle sigorta kutusuna bakmanı tavsiye ederim.
Umarım sorununu çabucak ve masrafsız...
Merhaba arkadaşlar,
Bir süredir KIA Sorento bakar haldeyim. Artıları, eksileri, kronik problemleri, arazi kabiliyeti, asfalt performansı gibi sorulara yanıt arıyorum.
İnternette gezerken youtube'da aşağıdaki videoyu gördüm. Videoda 2009 model bir Sorento EX için kullanıcısı tarafından...