mahiralpagut kullanıcısının son içeriği

1. mahiralpagut

Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu

Ynt: Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu Arada fırsat bulursanız bir ses verin. Merak içinde bekliyoruz..
  2. mahiralpagut

Diagnostic Cihazlar

Ynt: Diagnostic Cihazlar takip
  3. mahiralpagut

2004 grnd vitara direksiyon mafsalı

Ynt: 2004 Grnd Vitara Direksiyon Mafsalı Dün Ankara'da Tuncay ustaya gittim. Direksiyon mafsalı söküldü. Sorun mafsalın istavroz öncesindeki ekleminde çıktı. Çok güzel anlatamamış olabileceğimi düşündüğümden resim ekliyorum.. İstavrozun öncesindeki parça aslında iki parça. Bu iki parça...
  4. mahiralpagut

Ynt: 2004 Grnd Vitara Direksiyon Mafsalı yarın sanayiye gideceğim.. gelişmeleri paylaşırım..
  5. mahiralpagut

Ynt: 2004 Grnd Vitara Direksiyon Mafsalı Benim 2004 Grand Vitara'da da aynı sorun belirdi. Tofaş parçasıyla yapılan çözüm nasıl oldu merak ettim. Araç hala sizde mi? Direksiyon hala süper mi?
  6. mahiralpagut

Otomatik Vitara Arıyorum.

Ynt: Otomatik Vitara Arıyorum. Arkadaşımda Actyon Sports 2.0 4 çeker en full modeli var. Satıyor.. Arazi performansından memnun değil.. Yeni kasa ESP'li Grand Vitara alacak. :)
  7. mahiralpagut

Grand Vitara Alacağım Esp Off Road A Olumlu Etki Eder Mi?

Ynt: Grand Vitara Alacağım Esp Off Road A Olumlu Etki Eder Mi? selam esp'li modellerde elektronik diferansiyel kilidi (EDL) var. Arazide faydası çok olur.. ESP'li alın derim..
  8. mahiralpagut

Grand Vitara 2005

Ynt: Grand Vitara 2005 selam.. ben 2004 model 5 kapı kullanıyorum. 4 çekere geçince gösterge panelinde ışık yanıyor. resmini çekip göndermeye çalışırım.
  9. mahiralpagut

7. Gezenbilir Festivali 2014

Ynt: 7. Gezenbilir Festivali 2014 Heyecanla beklediğim başlığın provası açılmış.. takip :)
  10. mahiralpagut

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (off-road Araçları) Hoş geldin arkadaşım. Bende de 2004 grandvitara var. Eğer kırkkonaklar civarındaysan seve seve gösterebilirim.
  11. mahiralpagut

Suzuki Vitaram Elektrık Vermiyor

Ynt: Suzuki Vitaram Elektrık Vermiyor Selam, Dudullu'da imes'in yakınında Özcan usta var. Ben de buradan bulup gitmeye başlamıştım zamanında. Şehir değişikliği nedeniyle 2-3 senedir gitmiyorum. Umarım telefon numarasında bir değişiklik olmamıştır. 532 403 2178 numaradan ulaşmayı deneyin...
  12. mahiralpagut

Suzuki Vitaram Elektrık Vermiyor

Ynt: Suzuki Vitaram Elektrık Vermiyor Öncelikle Gezenbilir ailesine hoş geldin arkadaşım. İstanbul veya Ankara'daysan sana iyi Suzuki ustaları önerebilirim. Sorunu kendi kendine çözmek istiyorsan öncelikle sigorta kutusuna bakmanı tavsiye ederim. Umarım sorununu çabucak ve masrafsız...
  13. mahiralpagut

Sorento Hakkında Bilgi Edinmek İsteyenler İçin Türkçe Bir İnceleme Videosu

Merhaba arkadaşlar, Bir süredir KIA Sorento bakar haldeyim. Artıları, eksileri, kronik problemleri, arazi kabiliyeti, asfalt performansı gibi sorulara yanıt arıyorum. İnternette gezerken youtube'da aşağıdaki videoyu gördüm. Videoda 2009 model bir Sorento EX için kullanıcısı tarafından...
  14. mahiralpagut

6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (29-30 Haziran 2013)

Ynt: 6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (29-30 Haziran 2013) bu da son.. :)
  15. mahiralpagut

6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (29-30 Haziran 2013)

Ynt: 6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (29-30 Haziran 2013) devam devam devam devam devam :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri