Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üstadlar merhaba niva da ne yaptıysam yakıtı azaltamadım kmye 40 kuruşun altına inemedim motor tamirini yaptım piston kol yatak sekman yataklar dahil olmak üzere değiştirdim ama yakıt düşmüyo .Son çare olarak egr yi devreye aldım farkeden olmadı yada ben ayarlarını yapamadım en son çare hiç...
Ynt: LADA NİVA TRAİLMASTER YÜKSELTME KİTİ 5CM
Arkalardan bahsedeyim biraz arka işi en kolay iş ama bunları uydurlamak ve uygun amörtisörü bulmak için günlerce parçacı gezdim .
Amörtisörleri alttan üstten sökün bi taraftan kaldırın ve helezonu dışarı alın sonra yine tornacının yolunu tutun ve...
Ynt: LADA NİVA TRAİLMASTER YÜKSELTME KİTİ 5CM
İstediğim yorumları alamadım ben bu tecrübeleri 4 araç üzerinde yaklaşık 10 kilo fiber ve bi o kadar vakit harcayarak düşünüp yaptım ve oldu sonuçta ama siz üstadlardan yorum alamadım neyse anlatmaya devam edeyim 6 cm parçayı monte edince...
Ynt: lada Niva Çalışmları
Araca yapılan modifikasyon
komple motor tamiri
kaporta çürüklerin yapılması
motor kısmından içeri giren kablo ve halatların geçtiği yerleri köpükle doldurma çamurluk içleri köpükle doldurma
arka çamurluk üstüne sağ ve sola sinyal lambası takılması
12 cm yükseltme...