Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam mrb ben de disco 2 td5 mevcut arac 193 binde sasmaz rangers dogan usta takipli disco 3 e gecis maksadiyla satiyorum ilgili merakli birine gitsin diyerek sahibindene koymadim ustamin haberi var sadece ilgilenirsen 05337260336 numaram gorusebiliriz
Hocam meb bende 2001 td5 mevcut.Aracim 193 bin km de borusan cikisli sasmaz rangers dogan usta takipli disco 3 e gecis niyetiyle saticam fakat meraklisina gitsin heba olmasin diye sahibindene koymadim 05337260336 tel numaram ulasabilirsen konusalim isterim
mrb 2001 model disco 2 td5 sahibiyim şaşmaz rangers doğan usta yıllardır götürdüğüm güvendiğim ustadır.Bugüne kadar bir yanlışını görmedim.Değişim yada tamiri gerekli olan parçanın gerekliliğini anlatır istersen değiştirir istemezsen sana şu sıkıntıyı yaratır diyerek açıklama yapar.Bizim...
MRB BEN 2003 MODEL DİSCO 2 TD5 ALMAK ÜZEREYİM ARAÇ İZMİR'DE BEN ANKARADA OLDUĞUMDAN DOLAYI ARACI GİDİP GÖRMEM BİRAZ SIKINTI OLACAK.ARAÇ SAHİBİ BÜTÜN BAKIMLARINI İSTANBUL MASLAK NESİMİ USTADA YAPTIRDIĞINI SÖYLÜYOR.USTAYI TANIYAN YADA ULAŞMAMA YARDIMCI OLABİLECEK VARSA ARKADAŞLAR (ARACI DA USTA...