mamuk kullanıcısının son içeriği

1. M

Discovery 2.5td5 Ariyorum

hocam fiyatı biraz yukseltirim dersen sahibinden ilan no:428642477 ilanım mevcut konuşabiliriz
  2. M

Satilik 2001 Td5 195 Binde

satılık hocam numaram mevcut ararsan ya da numaranı gönderirsen görüşebiliriz
  3. M

4. M

ARACIM 2001 MODEL TD5 194 BİN KM DE ARACA 1 SENEDİR BİNMEKTEYİM DİSCO 3'E BİNME GAFLETİNDE BULUNDUKTAN SONRA YENİ HEDEF DİSCO 3 OLDU; ARACIMI ALDIĞIMDA 189 BİNDEYDİ.ESKİ SAHİBİ BORUSAN SATIŞ MÜDÜRÜ BURAK BEY ARACIN BÜTÜN HAFİF BAKIMLARI BORUSANDA YAPILMIŞTIR. AĞIR BAKIMLARI ANKARA ŞAŞMAZ RANGERS...
  5. M

Satilik Td5 Ikinci Sahibinden 195 Bin Km

ARKADAŞLAR NUMARAM GÖZÜKMÜYOR GALİBA 05337260336
  6. M

Satilik Td5 Ikinci Sahibinden 195 Bin Km

ARACIM 2001 MODEL TD5 194 BİN KM DE ARACA 1 SENEDİR BİNMEKTEYİM DİSCO 3'E BİNME GAFLETİNDE BULUNDUKTAN SONRA YENİ HEDEF DİSCO 3 OLDU; ARACIMI ALDIĞIMDA 189 BİNDEYDİ.ESKİ SAHİBİ BORUSAN SATIŞ MÜDÜRÜ BURAK BEY ARACIN BÜTÜN HAFİF BAKIMLARI BORUSANDA YAPILMIŞTIR. AĞIR BAKIMLARI ANKARA ŞAŞMAZ RANGERS...
  7. M

Discovery 2 Almak Istiyorum.

HAYIRLI OLSUN HOCAM YENİ BİR DİSCO TUTKUNU DAHA OLDU BUNDA DA BENİM AZ BİRAZ KATKIM OLDU KENDİME PAY ÇIKARTAYIM HAYIRLI OLSUN KAZASIZ BELASIZ İNŞALLAH
  8. M

Hocam mrb ben de disco 2 td5 mevcut arac 193 binde sasmaz rangers dogan usta takipli disco 3 e gecis maksadiyla satiyorum ilgili merakli birine gitsin diyerek sahibindene koymadim ustamin haberi var sadece ilgilenirsen 05337260336 numaram gorusebiliriz
  9. M

Hocam meb bende 2001 td5 mevcut.Aracim 193 bin km de borusan cikisli sasmaz rangers dogan usta takipli disco 3 e gecis niyetiyle saticam fakat meraklisina gitsin heba olmasin diye sahibindene koymadim 05337260336 tel numaram ulasabilirsen konusalim isterim
  10. M

Disco 2 Td5 Mazot Basınç Pompası Ihtiyaç

mrb 2001 model td5 aracımıın mazot basınç pompası arızalandı parça kodu LR 016319 bu parçadan elinde olan varsa bana ulaşabilirse sevinirim
  11. M

Ankara'da Land Rover Özel Servis Veya Usta Tavsiyesi

mrb 2001 model disco 2 td5 sahibiyim şaşmaz rangers doğan usta yıllardır götürdüğüm güvendiğim ustadır.Bugüne kadar bir yanlışını görmedim.Değişim yada tamiri gerekli olan parçanın gerekliliğini anlatır istersen değiştirir istemezsen sana şu sıkıntıyı yaratır diyerek açıklama yapar.Bizim...
  12. M

Car Play Destekli Ses Sistemi

ya kusura bakmayın bende disco 2 td5 mevcut bu navitech in olan ekran açılır kapanır değil anladığım kadarıyla teyp olan boşluğa direkmi oturmakta
  13. M

Istanbul Maslak Nesimi Usta Tanıyan Varmı?? Acill

MRB BEN 2003 MODEL DİSCO 2 TD5 ALMAK ÜZEREYİM ARAÇ İZMİR'DE BEN ANKARADA OLDUĞUMDAN DOLAYI ARACI GİDİP GÖRMEM BİRAZ SIKINTI OLACAK.ARAÇ SAHİBİ BÜTÜN BAKIMLARINI İSTANBUL MASLAK NESİMİ USTADA YAPTIRDIĞINI SÖYLÜYOR.USTAYI TANIYAN YADA ULAŞMAMA YARDIMCI OLABİLECEK VARSA ARKADAŞLAR (ARACI DA USTA...
  14. M

fiyat ne düşünmektesin

fiyat ne düşünmektesin
  15. M

müdürüm ben tam senin araçtan arıyorum özellikleri nelerdir km'si nedir kazası belası...

müdürüm ben tam senin araçtan arıyorum özellikleri nelerdir km'si nedir kazası belası varmıdır.off-road yaptnmı.eklediğin özellik bir şey varmıdır

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR