manivela18 kullanıcısının son içeriği

1. M

2012 Defender almak

Ynt: 2012 Defender almak ilginize teşekkür ederim, kullanım tarzı içerisinde uzun yol ve konfor önemli demiştim. yorumunuz benim için aydınlatıcı oldu... 2011 bir rubicon sahara alsam off-road ekipmanlarını uygun fiyat ve rahat bulabilirmiyim acaba? rubikonun ekipmanları pahalıdır diye...
  2. M

2012 Defender almak

Ynt: 2012 Defender almak var bi yöntem heraldede astarı yüzünden pahalıya geliyor dihye duydum :D nu arada siz hi. yeni model defender sürdünüzmü? konfor durumu hala soru işareti... onca sene konforsuz spor arabalardan sonra biraz rahat etmek istiyorum açıkcası... birde 4x4 olacaksa ya...
  3. M

2012 Defender almak

Ynt: 2012 Defender almak Teşekkürler. evet şu anda ukraynadayım dönmemek üzere türkiyeye yerleşeceğim. benim araç getirme hakkım veya getirebilecek yeterli evrağım yok. minumum şart olarak 3 sene çalışma ve kesin dönüş dilekcesi istiyorlar... evet jeep lerde güzel ama olaya şu şekilde...
  4. M

2012 Defender almak

Ynt: 2012 Defender almak :) :) kanımdaki defender virüsü yaklaşık 2 senedir var, yaklaşık bir ay öncesi internette can sıkıntısından dünya turlarına bakarken bu bloğu gördüm (Linkte) ve virüs dahada etkin hale geldi :)... açıkcası aracı benzer şekilde mümkün olduğunca donatmayı düşünüyorum...
  5. M

2012 Defender almak

Ynt: 2012 Defender almak Derya Bey, Cevaplarınız ve ilginize teşekkür ederim. açıkcası bu tarz ekipmanların fiyatlarını tam olarak bilmiyorum. bulabildiğim kadarının sıfır fiyatını buldum ve ona göre söylüyorum. Mesela rooftent; düzgün birşey 1500-2500 tl 4 adet cooper sst; 2000 tl Rollbar...
  6. M

2012 Defender almak

Ynt: 2012 Defender almak evet Dalyan Bütcem müsait. hatta araca ekstra olarak rooftent, rollbar, yedek su tankı, off road lastikleri diff guardları vb 10000-12000 tl gibi bi rakamda harcamayıda düşünmekteyim.. Asıl soru yeni bir defender günlük kullanıma uygunmudur? nekadar konforludur?
  7. M

2012 Defender almak

Arkadaşlar herkese merhabalar. forum müthiş, uzun zamandır takip ediyorum ancak şimdi aranıza katılma ihtayacı duydum. İsmim Emrah GÜRKANLI.. 2012 model Defender 110 almayı düşünüyorum, eski model alıp revize edebilecek kadar bilgi ve zamanım yok açıkcası. Asıl sormak istediğim 2012 model bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri