Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aracınız elektıronik ise sanırım rolanti motoru bozulmuştur benim megana taksi varken kendiliginden gaz veriyordu elektıronik olarak beyin rolantiyi ayarladıgı için motorun stop etmemesini saglıyor rolanti bozuldugu için takılı kalıyordur
Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY
kendinizi baska ülkeyle kıyaslamayın dedim demek istedigim her ülkenin kendine göre bir vergi (soyma) sistemi vardır amerikada her vadandasının büyük hacimli lüksx araç küllandıgını sanıyorsunuz sanırım ada izlediginiz filimlerden...
ilerde gidecegim için orda gürbetligin ne oldugunu bilirsiniz insan bazen boş vaktinde yurt taşlarıyla bir araya gelme zurunlulugunu hisseder orda türkce konusan birini görmek demek altın bulmak demektir :P :P :P
veya
ben katılın katılmayın diye bişey demedim protosto yu istediginiz gibi yapabilirsiniz o kişisel iradenizle yaptıgınız bişey iradenizde özgürsünüz ;D :D iradeniz benim yazdıgım birkaç ( saçmalıga ) baglı degil sanırım ...
babanızın iletişim adreslerini ozelden yollarsanız memnun olurum orda türk derneklerinde belki birgün bir araya gelipte senin şu yazdıklarını bir anı olarak anlatırım ona ?
bende new jersey de oturdum vize falan gerekmiyor benim içinde greencard ım var size bi iyi güleyim gene :D :D :D :P :P :P :P baban oranın koylerindemi yaşıyor anlamadım
?
kendiniz inanmıya bilirsiniz sizi inandıracak halimde yok tabi oraları hayal edemedigin için belkide kusursuz bir ülke olarak gürdügündendir tabi insanın ön yargılarını yıkmak atomdan daha zordur
ha bide dilerseniz ben 2013...
iyide kıyaslamayı yanlıs yapmıssın amerikada 1 dilim karbuz 100 dolar en kötü ev kirası 1500 dolar araba akaryakıt ucuz ama orda soludugun havanın vergisini dahi ödüyorsunuz gida cok pahalı kıyaslaman yanliş ucuz bir ülkede yaşıyoruz ...