Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yurt dışındaki bir kaç yerden bulduğum 1000 usd civarı fiyatlar var, lakin bu kitleri montaj yaptıracak ustada çok önemli olduğu kanaatindeyim.
Lastik konusunda sıkıntı yok elimde pert bir aynı model jeep ten çıkma lastikler var, jant ve lastikleri kontrol ettirdim sıkıntı yok görünüyor.
Aygün...
Merhaba araç geri vitese takılırken gaz verdikten bir müddet sonra devreye giriyordu ve normalde ileri konumda otomatikte sarsarak viteslere geçiyordu.
Beyin dendi değiştirdiler fakat beyin değiştirildiğinde vites kolunun altındaki kartıda değiştirmek gerekiyormuş.
Beyin değiştiğinde eski kart...
Selam Mauvais, hızlı dönüşünüz için çok teşekkür ederim.
Yusuf ustanın irtibat bilgilerini verebilirseniz çok sevinirim.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Mustafa ARSLAN
Merhabalar, ben de aranıza yeni katıldım. Adım Mustafa İstanbul da ikamet ediyorum.
Bilişim sektöründe Yapısal kablolama kolunda çalışıyorum.
Özellikle Avcılık ( kara, hava ve deniz ) ve doğa kampları ile fırsat oldukça uğraşıyorum.
Teşekkür ediyorum, herkese selamlar
Arkadaşlar merhaba, ben arazide yani av ve kamp yapmak için çekme belgeli bir araç aldım. Araçta hasar olarak sağ kapı ve marşpiyel sıkıntılı idi . kapı ve marşpiyeli hallettikten sonra vites geçişlerinde bir silkeleme ve duraksama oluyordu.
İstanbul Atatürk oto sanayide met edilen bir ustaya...