marslan212 kullanıcısının son içeriği

1. marslan212

Jeep Grand Cherokee Wj Teyp /radio/cd Calar

Merhaba Ürün duruyormu acaba ?
  2. marslan212

Grand Cherokee 2.7 Crd Yardim

Çok teşekkürler sanırım jeep' i bir süre böyle kullanacağım, ama mecburen süreç içerisinde yapmam gerekecek. İlginiz için teşekkürler Mustafa ARSLAN
  3. marslan212

Yurt dışındaki bir kaç yerden bulduğum 1000 usd civarı fiyatlar var, lakin bu kitleri montaj yaptıracak ustada çok önemli olduğu kanaatindeyim. Lastik konusunda sıkıntı yok elimde pert bir aynı model jeep ten çıkma lastikler var, jant ve lastikleri kontrol ettirdim sıkıntı yok görünüyor. Aygün...
  4. marslan212

Merhaba araç geri vitese takılırken gaz verdikten bir müddet sonra devreye giriyordu ve normalde ileri konumda otomatikte sarsarak viteslere geçiyordu. Beyin dendi değiştirdiler fakat beyin değiştirildiğinde vites kolunun altındaki kartıda değiştirmek gerekiyormuş. Beyin değiştiğinde eski kart...
  5. marslan212

Selam Mauvais, hızlı dönüşünüz için çok teşekkür ederim. Yusuf ustanın irtibat bilgilerini verebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim. Mustafa ARSLAN
  6. marslan212

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar, ben de aranıza yeni katıldım. Adım Mustafa İstanbul da ikamet ediyorum. Bilişim sektöründe Yapısal kablolama kolunda çalışıyorum. Özellikle Avcılık ( kara, hava ve deniz ) ve doğa kampları ile fırsat oldukça uğraşıyorum. Teşekkür ediyorum, herkese selamlar
  7. marslan212

Arkadaşlar merhaba, ben arazide yani av ve kamp yapmak için çekme belgeli bir araç aldım. Araçta hasar olarak sağ kapı ve marşpiyel sıkıntılı idi . kapı ve marşpiyeli hallettikten sonra vites geçişlerinde bir silkeleme ve duraksama oluyordu. İstanbul Atatürk oto sanayide met edilen bir ustaya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmetfv263

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR