MartinDavid kullanıcısının son içeriği

1. MartinDavid

Bot Öneri ( Acil ! )

Merhaba arkadaşlar. Alpin için uygun ve kaliteli bot öneriniz varmı ? Boreal Bulnes düşünüyorum ama onun hakkındada pek iyi şeyler söylenmiyor.
  2. MartinDavid

Makalu Uyku Tulumları (anapurna -30 , Enjoy -26) Tavsiye Eder Misiniz?

Ynt: Makalu Uyku Tulumları (anapurna -30 , Enjoy -26) Tavsiye Eder Misiniz? Makalau Anapurna yı kötüleyip durmuş arkadaşlar ama Sarıkamış tırmanışında -36 derecede denenmiştir hiç bir sorun yaşanmadı gayet yeterlidir. ULUĞBEY de Husky satıcısı galiba
  3. MartinDavid

Karrimor Jaguar 75 - 95 Soru

Arkadaşlar Karrimor Jaguar 75-95 lt çanta alıcam kullanan varsa bilgi verebilir mi ? Birde çantanın dışına mat çadır vs asılabiliyor mu ?
  4. MartinDavid

Aydın Paşa Yaylası

Merhabalar. Aydın'da yaşayan varsa paşayaylasının güzelliğini bilir ama oraya gitmişliğim 2 yada 3 defadır oda arabayla. Eğer Aydın'da yaşayan varsa veya başka yakın şehirden'de olur bir yol arkadaşı arıyorum. 2-3 günlük kamp için. 5 eylülden sonra gitmeyi düşünüyorum. Wikipedia; Paşa...
  5. MartinDavid

Otostop İle Ege Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum

Ynt: Otostop İle Ege Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum Yapabilirsin tabi hoşuna giden bir yere çadırını atabilirsin. Oralar hep ormanlık çamlık. Güzelçamlı'da deniz kıyıları hep dolu ama denize sırtını verip düz yürürsen 2-3 km karşında gür ormanı bulursun. Benim önerim Didim Akbük'e gitmen...
  6. MartinDavid

Ynt: Otostop İle Ege Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum Güzelçamlı'da ki kamp alanı çok ufak. Normalde tekli klubeler var oraları kiraya falan veriyor ufakta kafeteriyası var ama adam orada bir alan ayırmış çadırlar için orada konakladık 2 gün. Ama yeri güzel merkeze yakın sahilin kenarında. Max...
  7. MartinDavid

Ynt: Otostop İle Ege Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum Güzelçamlı'da Milli Park var bilirsiniz. Bilmiyorsanız mutlaka görmeniz gereken bir yer. Kamp için ise Milli Park girişine çok yakın Lazoğlu camping var. Kişi başı 10 TL. Ayrıca yine Milli Park girişinde Zeus Mağarası'nı da gezebilirsiniz...
  8. MartinDavid

Güney Sahillerinde Ücret Ödemeden Kamp Yapılacak Yer Neresi Olabilir ?

Ynt: Güney Sahillerinde Ücret Ödemeden Kamp Yapılacak Yer Neresi Olabilir ? Kampta iken eşinin güvenlikçi olduğu bir hanım abladan öğrendiğim yasa ; Denizden yatay olarak 100 metre alan içerisi devlete aittir ve topluma açıktır. Bizzat denendi. %100 WORKİNG CRACK !! Yanınıza bir güvenlikçi...
  9. MartinDavid

Didim Cadır Kamp Tavsiyesi

Ynt: Didim Cadır Kamp Tavsiyesi Didimin denizi genel olarak kötü değil kötü yerler var evet ama kuşadasının denizinden her halükarda iyiyidir. Kamp alanı olarak Tavşanburnu kamp alanı var baya büyük. Oranın denizi biraz kötüdür ama konaklamak için çok uygun. Didimde deniz istiyorsanız Akbük'e...
  10. MartinDavid

Kamp Yeri Önerisi İstiyorum

Ynt: Kamp Yeri Önerisi İstiyorum Aydın'da Kuşadası Güzelçamlı'da Milli Park girişine çok yakın bir yerde Lazoğlu Camping var. Çok küçük ama çok hoşuma gitmişti günbatımı mükemmel oluyor orada. Didim tavşanburnu kamp alanı var. Baya büyük orası. Ücretleri ise Lazoğlu Camping kişi başı 10 TL...
  11. MartinDavid

Kamp Ve Yol Arkadaşı

Ynt: Kamp Ve Yol Arkadaşı Ben yazsam yol arkadaş arıyorum diye 2 gün sonra açtığım konu diğer sayfaya geçer. bu arada slm puduhepax
  12. MartinDavid

Tavsiye Lütfen :)

Ynt: Tavsiye Lütfen :) Mecbur kalmadıkça internetten alışveriş yapmamanızı öneririm.Eğer bulunduğunuz yerde outdoor ürünlerini bulabileceğiniz bir yer varsa görerek deneyerek almanızı tavsiye ederim.
  13. MartinDavid

Ynt: Otostop İle Ege Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum Fikirlerin düşüncelerin çok iyi de çapulling olayı var oda aşılır :D Ben tekrar ramazandan sonra düşünüyorum 10-15 günlük. Sana da uygun olursa detayları özel olarak konuşabiliriz. not:93'lüyüm
  14. MartinDavid

Aydın Kamp Alanı ?

Ynt: Aydın Kamp Alanı ? Konu aşağıya doğru süzülüyor. up up
  15. MartinDavid

Aydın Kamp Alanı ?

Merhaba arkadaşlar. Aydın'da Didim-Kuşadası civarı bildiğiniz kamp atabileceğim yer var mı ? Tavşanburnu'nu biliyorum pek hoşuma gitmiyor fazla şehir içinde,kalabalık ve çok lüzumsuz gösteriş meraklısı insan var. Biraz daha sakin önüm deniz arkam orman olacak şekilde. :) Tek başıma olacağım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri